zondag 27 januari 2019

Schrikdraad schapen

Betrouwbaar shoppen, bij de online vakspecialist met Thuiswinkel certificaat! Makkelijk zelf te plaatsen. Ruime keuze en snelle levering! Vind gallagher schrikdraad als je nu zoekt.


Complete sets voor een betrouwbare en veilige schrikdraad omheining voor schapen en geiten, complete schrikdraadsets.

Een weiland vol schapen is een gezellig gezicht. En wie wordt er niet blij van een weide met vrolijk mekkeren de geiten? Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om een omheining aan te leggen voor schapen of geiten. Kiest u voor een gemakkelijk te verplaatsen schapennet of gaat u liever voor een permanente afrastering van schrikdraad ? Schapen zijn echte grazers maar ook lastig te keren dieren. Het is belangrijk duidelijke grenzen aan te geven met een goede schapen omheining.


De wol isoleert en daardoor zijn schapen ongevoeliger voor stroom in vergelijking met andere dieren. Zorg daarom voor een goede afrastering zodat uw schapen niet kunnen ontsnappen.

Patura heeft meer soorten schrikdraad en staaldraad die geschikt zijn voor rundvee, schapen en geiten. Agradi biedt ook nog het merk Horse Wire aan. Dit is een schrikdraad speciaal voor een permanente paardenafrastering.


Professioneel schrikdraad voor grote omheiningen kopen. Een belangrijk onderdeel van uw elektrische afrastering is de geleider. Deze zijn in verschillenende uitvoeringen beschikbaar namelijk in draa koord en lint. Houders van paarden, schapen , koeien, geiten en varkens gebruiken voor de afrastering steeds vaker schrikdraad , veelal in combinatie met ander materiaal zoals palen, hekwerk en gaas. Het gebruik van prikkeldraad is een ouderwetse methode van afrasteren.


Bovendien is het een stuk voordeliger dan een klassieke afrastering van draad of gaas. Schrikdraad - een elektrische afrastering. En je installeert een elektrische omheining gemakkelijk zelf. De elektrische afrastering is een kringloopsysteem waardoor stroom zich verplaatst. De stroom gaat via het schrikdraad , schriklint of schrikkoord naar uw paar koe, varken, (hangbuik) zwijn, (mini) schaap , (dwerg)geit of hert of naar het lange gras en via de aardpennen van het aardingssysteem weer terug naar de weideklok.


Bestel veilig en betrouwbaar, Thuiswinkel gecertificeerd. Een schrikdraad wordt vooral gebruikt bij het houden van vee, zoals koeien en schapen. Voor koeien wordt veelal afrasterdraad gebruikt en voor een schapen afrastering een schrikdraadnet of schapennet.


Het voordeel van een dergelijke omheining draad is niet alleen de extra bescherming, maar ook de mobiliteit.

Deze draad kan gebruikt worden langs het gewone schapengaas als extra afweer voor de wolf. Super krachtig Volt batterij-schrikdraadapparaat voor afrasteringen tot km lengte. Geschikt voor alle diersoorten, in het bijzonder moeilijk te keren dieren als schapen en wild.


Werkt op een Volt batterij. Geleverd exclusief batterij. Dan is de geleider een van de belangrijkste onderdelen van het afrasteringssysteem. Geleiders zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, namelijk draa koord en lint en is velen malen diervriendelijker dan het ouderwetse prikkeldraad.


Naast schrikdraad vind je hier ook afrasteringskitjes, gaas en haspels. Een hekwerk voor schapen en geiten is nog net geen wetenschap. Schapen en geiten zijn slimme dieren welke zich niet zomaar achter een omheining laten opsluiten.


Een goed schapenhek is in dit geval erg belangrijk. De combinatie schrikdraad en gaas is het beste hekwerk. Ook als schrikdraad te gebruiken.


Indien u dit net als schrikdraad wilt gebruiken, is het handig om te weten dat het draad een elektrische weerstand heeft van 4ohm. Op onze adviespagina vindt u me eer informatie over het samenstellen van een weide met schrikdraad. Koop of Verkoop Geiten en Schapen op Marktplaats.


Texelaars, nubische geiten, dwerggeiten, bonte schapen , rammen, lammeren en meer aangeboden en gezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts