woensdag 23 januari 2019

Koppeling luchtslang

Luchtslang Kopen doet u bij De Grootste In Ventilatie. Op werkdagen voor 12:uur besteld? Dan bezorgt de Ventilatiekoerier vandaag nog!


De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk. Snel en gemakkelijk uw product vinden met onze slimme keuzehulp!

Specialistisch advies nodig? Van luchtregelaar tot perslucht koppeling of insteeknippel, deze accessoires voor compressoren vind je ook bij Toolstation. Voor het volledige overzicht neem een kijkje in deze categorie. Compressor koppelingen online kopen in de webshop Datona. Met de luchtslang koppelingen is elk luchtgereedschap eenvoudig aan te sluiten.


Zo bevat het assortiment verschillende tules, slangpilaren en andere snelkoppelingen. De snelkoppelingen zijn vervaardigd uit messing waardoor deze corrosiebestendig zijn. De slang beschikt over een DIN aansluiting voor het aansluiten op de compressor en een universal quick coupling aan de aansluitzijde.

Deze koppeling is zowel geschikt voor ORION als DIN aansluitingen. Deze luchtslang koppeling is geschikt voor een maximale druk van bar en een temperatuurbereik van – °C. Eenvoudig om te gebruiken. Al onze compressoren zijn uitgerust met een EURO-profiel snelkoppeling, wanneer zij zijn voorzien van snelkoppelingen. Zowel Güde als PowerPlus gebruikt voor al hun persluchtproducten de zogeheten EURO-insteeknippel en koppeling.


Eventueel heeft PowerPlus een handig verloop-setje beschikbaar van EURO naar ORION en van ORION naar EURO. Voor informatie om tweedehands luchtslangkoppeling of 2e hands luchtslang accessoires voor compressoren en persluchtgereedschap aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van compressors onderdelen en parts contact opnemen. Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen? De PU luchtslangen zijn bij EcoTools per meter te bestellen.


Zo kun je zelf bepalen welke lengte je wilt gaan hanteren. Niets is namelijk vervelender dan een beperkt bereik of een te lange luchtslang die alleen onnodige ruimte in zal nemen. De luchtslangen van EcoTools zijn gemaakt van polyurethaan. Passend op: luchtslang om de compressor te verbinden. Bij Ons Al Vanaf €Per Meter!


Bekijk Ons Voordelige Aanbod Snel. Alle tuinartikelen shop je online.

De beste keuze tegen lage prijzen! Bestel direct online of bezoek een vestiging. Haspels en luchtslang Kracht dopsleutels, los. Pneumatische gereedschappen zijn dus eenvoudig aan te sluiten.


De jarenlange ervaring van FERM staat borg voor een uitstekende kwaliteit en jarenlang gebruiksgenot. Deze YATO opgerolde luchtslang is een professioneel spiralen luchtslang en is perfect voor gebruik in de werkplaats en garage. Hij is gemaakt van polyurethaan en is daarmee bestand tegen lage en hoge temperaturen, dus hij kan ook buiten de we. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond.


Lucht ventielsteekkoppeling slangtule op voorraad Perslucht koppeling. Rated van de door Tech uit Redelijk product Recent aangeschaft maar niet helemaal tevreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts