dinsdag 22 januari 2019

Schutting kat

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Koop nú Schuttingen in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ik zou mijn kat het liefst in mijn tuin houden, maar hij klimt steeds over de schutting. Aan de rechterkant wordt de tuin begrensd door een ronde schutting , ca. Deze schutting is echter niet van mij, die is van de buren.


Aan de achterkant staat een rechte, hoge schutting (met deur), ca. Dit effectieve afrasteringsysteem is gebaseerd op het katrolsysteem voor katten en wordt gemonteerd op uw bestaande schutting of afrastering. Deze werkt door middel van een katrol met draaibalk.


Maak nu ook uw tuin ‘catgardenproof’ met ons katrolsysteem en laat uw kat genieten van het ongestoorde buitenleven, wetende dat ze veilig zijn!

Het is heel simpel, je monteert enkel een aantal strips vol puntige spijkers bovenop de muur of schutting. Zo zal jouw kat het niet in zijn hoofd halen om er bovenop te springen. Of nou ja, na de eerste keer dat hij het probeerde… Bijkomend voordeel is dat het niet alleen effectief werkt bij katten, maar het houdt ook inbrekers uit je tuin. Je houdt van katten en ook van je tuin. Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak.


Hou de kat wel extra in de gaten en laat hem niet de hele dag zonder toezicht aan de lijn zitten. Voor de schutting moet je verticaal geplaatste planken gebruiken. Bovenop de schutting plaats je ijzeren strips die naar binnen worden gebogen in een hoek van ongeveer 120°.


Wanneer jouw kat op de schutting probeert te klimmen, Het luikje wordt namelijk gekoppeld aan de chip van jouw kat en opent op deze manier alleen voor hem. Houdt de katten weg bij uw voliére of vijver! Opgemerkt dient te worden dat het plaatsen van strips op een gaashekwerk weinig of geen nut heeft daar de katten tegen het gaas omhoog klimmen en dus niet op de strips komen.


Wanneer er een kat over de schutting klimt en contact maakt met de aardedraa zal hij een lichte schok krijgen. Vervolgens zal het dier de schutting vermijden. Naast het gebruik van ringisolatoren kunt u ook kiezen voor de speciale afrasteringspaaltjes voor op de schutting.


Onze modulaire systemen voor kattenomheiningen zijn geschikt voor verschillende schutting hoogtes en -types, waaronder bakstenen, betonnen of houten schuttingdelen. Wilt u uw kat in de tuin houden?

Zelfgemaakt rolsysteem voor op de schutting zodat de kat geen grip heeft. Een kat klimt op de schutting en komt de plus draad tegen in de steun. Katten zijn leuke huisdieren, maar voor de buurt kunnen ze een regelrechte nachtmerrie zijn. Ze jagen op vogels, poepen in tuinen en kunnen een hels kabaal maken. Met een anti klimstrip zorg je dat de kat van de buren niet over de schutting klimt.


Vergeet het maar, mijn drie buurkatten vonden niks heerlijker. Supersoaker, emmer water, ze bleven komen. Wat enigszins hielp en ook niet veel hoeft te kosten, is spijkertjes op de schutting slaan, daar ijzerdraad omheen draaien, zo dat er een draadje midden over de schutting loopt.


NB Er is een signaal gekomen over een hapering in het systeem. Wil je geen ongenodigde katten in de tuin of wil je juist dat je eigen kat er niet vandoor gaat? Dan is dit systeem voor bovenop je schutting de ultieme oplossing. Ik weet niet of het wat is, de katten hebben nog niet geprobeerd op de schutting te klimmen.


Zodra ze het proberen zal ik een update posten. Ijzerdraad over de bovenkant van de schutting spannen, zo dat het altijd contact maakt met de kat maar niet met het stroomdraad. Vanaf dat ijzerdraad nog een draad naar beneden laten gaan en die de grond in laten gaan dmv een grondpin oid. Op deze manier maakt de kat aarde en krijgt hij een tik, zonder niet want hout geleidt niet.


Er zijn verschillende manieren om honden uit uw tuin te houden. Allereerst zorg ervoor dat er geen etensresten in de tuin liggen waar honden door worden aantrokken. Strooi niet meer brood voor de vogels in de tuin dan dat ze meteen op kunnen eten.


Zet een hek, schutting of heg om de tuin heen zodat de honden de tuin niet in kunnen lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts