donderdag 10 januari 2019

Oase aquamax 12000

Ruim op voorraad en scherpe prijs! Bij ingeschakelde SFC-functie zorgt de pomp zelfstandig voor de optimalisering van de waterhoeveelheid en de transporthoogte en reduceert deze tot max. Oase Aquamax Eco Van Top Kwaliteit. Zo is de gewenste doorstroming volledig regelbaar (van tot 1) en is de pomp uitgerust met een tweede inlaat.


Oase aquamax 12000

Oase staat bekend om kwaliteit, degelijkheid en duurzaamhei kortom een uitstekende keuze voor uw vijver. Met vijverpompen van de Aquamax Eco Premium serie weet je zeker dat je een juiste aankoop doet. Wesdijk dé Vijverspecialist officieel sterren Oase dealer. Vandaag bestel morgen in huis!


U kunt de doorstroming van de pomp geheel zelf regelen van tot 1. De vijverpomp is ook in een droge opstelling te gebruiken. Met alle-nieuw design, meer energie. Deze pomp voldoet aan alle eisen die je vandaag de dag aan een pomp mag stellen. In de eerste plaats is dit het geringe energie verbruik van deze pomp. En dit zonder dat het ten koste gaat van de doorstroomsnelheid en opvoerhoogte.


Koop nu en betaal pas over dagen! Vijverpompen met een A-synchrone motor kunnen gevoelig zijn voor kalkaanslag. De oorzaak hiervan is het feit dat de rotor warm wordt waardoor kalk zich gemakkelijker kan afzetten rondom de rotor. Let bij de keuze voor de juiste vijverpomp op, dat u een pomp kiest die krachtig genoeg is voor uw vijver.


Ergebnisse von Suchmaschinen! Preise finden und vergleichen! Ruime keuze tuinartikelen online. OASE -InScenio regelapparatuur kan het, afhankelijk van het totale systeem, aan te beve-. De betrouwbare en meest energiezuinige pomp.


Snelle levering Gratis advies Betaal na ontvangst! With the SFC function switched on the pump automatically optimises water flow and delivery hea and. Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze filter- en beeklooppomp brengt water in beweging, voorziet watervallen en beeklopen van water en transporteert water en grove vuildeeltjes met een maximale grootte van 10mm naar een filter.


De Aquamax eco premium in een oogopslag: - Brilliant machtsevenwicht: Trusted verplaatsing capaciteiten met minder energie - Aanvulling, gepatenteerde. OASE offer the longest guarantees and lowest running costs of any pond. Uur Besteld = Morgen In Huis! De AquaMax Eco Premium is een complete en betrouwbare filterpomp van Duitse topkwaliteit.


Oase aquamax 12000

Deze pomp combineert een hoge capaciteit met een uitermate laag energieverbruik. Deze vijverpomp is vanwege het vermogen van de voeding met name zeer geschikt voor een veilige situatie in zwemvijvers. De tweede ingang maakt het mogelijk om een satellietfilter of oppervlaktezuiger (toebehoren) aan te kunnen sluiten. Doorstroming van tot 1 mechanisch regelbaar. Een OASE Aquamax Premium is een efficiënte pomp die veel wordt gebruikt in de aansturing van water naar het vijverfilter toe.


Een OASE AquaMax Eco Premium is elegant en heeft alle gebruiksgemakken, zoals bescherming tegen drooglopen, standaard op de pomp zitten. De pomp is uitgevoerd met een de ingang voor extra multifunctioneel gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts