dinsdag 4 december 2018

Hillhout excellent aanbieding

Specialistisch advies nodig? Kies je voor volledige privacy of meer een open karakter. Hillhout Excellent tot goedkoper. U kent het gevoel vast wel, even lekker werken in de tuin.


Vaak is het werken en herinrichten van een tuin een heleboel werk. In de Excellent lijn vind je kwalitatief hoogwaardige schermen met unieke design uitstraling. Aanbieding Houten Picknicktafel geïmpregneerd personen 1x cm. Uniek modulair platdak buitenverblijf van topkwaliteit, naar eigen wens samen te stellen! Kies uw gewenste deur- en wandelementen en informeer naar de mogelijkheden.


Door de strakke lijnen en het gebruik… Meer. Het Elan scherm Excellent is een plankenscherm van 1bij 1cm. Het stijlvolle scherm heeft een verfijnde vormgeving voor de moderne tuin.


Hillhout excellent aanbieding

Bespaar tot wel via kiesproduct. Maak de Living compleet met de Wandelementen Excellent. Elke zijkant kunt u eventueel helemaal dicht maken met elementen.


Creëer uw eigen droomopstelling, afgestemd op de ligging van de tuin en uw specifieke wensen. Zij weten waar de tuinliefhebber van houdt en zij stellen u in staat om uw tuin optimaal te kunnen benutten. De latten zitten aan zijden, dus nagenoeg geen doorkijk. Ook vindt u hier bijvoorbeeld bloembakken Elan en Nova. Dit is ongeveer hetzelfde ontwerp als de Urban EXCELLENT alleen is deze uitgevoerd in geschaafd Douglas hout!


Hillhout excellent aanbieding

Bij het basismodel worden de wanden meegelever dit is een standaard afmeting van 306. Onder verschillende productlijnen brengen zij een goeie collectie in bloembakken en mini moestuintjes, tuinbankjes, tuinkasten en verschillende tuinschermen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Tuinset RIVA Excellent Het tuinset RIVA heeft een originele vormgeving met een schuin geplaatst onderstel Het houtsoort is Douglas geschaafd gedroogd onbehandeld. Het hele jaar door genieten van uw tuin?


Vraag naar onze aanbieding via onze webshop. Met de vuren plankenschermen zorgt u voor een rijk geschakeerde tuin. De schermen bieden een prachtige kans voor variatie en alle gelegenheid speelse structuren aan. De vurenhouten Flux schermen Excellent zorgt voor privacy en een speels effect. Het vurenhouten Flux scherm heeft een buitengewone afwerking, er is geen bevesting zichtbaar.


Hillhout excellent aanbieding

Prachtig te combineren met de bijpassende deur. In het geval dat u toch meent elders een goedkopere aanbieding gezien te hebben willen wij. Dit jaar nieuw in het assortiment zijn de douglas excellent tuinhuizen.


Super aanbieding excellent tuinkast van hillhout. Countryhek excellent 101xcm. Toepasbaar als eindstuk of poort. Elan terrasbloembak Excellent – HILLHOUT.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts