vrijdag 7 december 2018

Dressoir steigerhout

Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Dressoir steigerhout

Ruim assortiment dressoir steigerhout. Een steigerhout dressoir geeft uw woonkamer een warme en stoere uitstraling door het robuuste uiterlijk van steigerhout. Daarnaast kan steigerhout ook goed tegen een stootje en is iedere plank uniek.


Oftewel, het is een aanvulling op uw interieur! Op maat gemaakt dressoir. Prachtig dressoir van steigerhout , met een subtiel onderstel van zwart gepoedercoat staal. Je kunt kiezen uit meerdere modellen, dus voor ieder interieur een mooi dressoir. Steigerhouten dressoirs zijn een aanwinst voor je kamer.


Dressoir steigerhout

Alle dressoirs worden van steigerhout gemaakt en splintervrij geschuurd. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je woonkamer. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Daarom is het nog steeds de trend van dit moment!


Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, hebben wij geen voorraad en wordt alles op bestelling naar uw wens gemaakt. Hang een dressoir van sloophout bijvoorbeeld aan de muur, waarbij je de breedte van het dressoir gelijk maakt aan de breedte van het blad van je wastafel. Diverse steigerhouten dressoirs voor binnen. Veel keuze en maatwerk is zonder problemen mogelijk.


Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat een dressoir van steigerhout kost in de stijl en afmeting die jij graag wilot? Stuur me dan een mail, bel even of kom langs in de showroom. Vanaf een tekening of schets kan ik ook prima een meubel maken. Je kunt ook via het formulier een prijsopgave aanvragen. Achter de deuren brengen wij nl.


Dressoirs online bij LIDL. Vind multiplex platen als je nu zoekt. Kies uit 7producten vanaf € 299.


Let op standaard met twee deurtjes en lades , afbeelding met zes lades heeft een meerprijs Deze is ook leverbaar in nieuw steigerhout. Dit exclusieve model is in alle maten verkrijgbaar. Inloggen Registreren Vacatures.


Home Over ons Bezorgen Showroom Behandelingen Betalen Maatwerk Levertijd Kussens FAQ Contact. Het steigerhout dressoir heeft lade van verschillende formaten. Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout , schroeven en een duidelijke uitgebreide bouwtekening. Zelf een dressoir van steigerhout maken is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Een dressoir : combineer design met functionaliteit.


Dressoir steigerhout

Ook in die tijd werd dit kasttype al als meubelpronkstuk gezien, waarbij het tegelijkertijd dienst deed als opbergruimte voor kleinere spullen, tafelgerei en etenswaren. Het dressoir is onderverdeeld in drie delen. Het bestaat uit een open vak met een legplank over de hele breedte van het dressoir.


Dit dressoir steigerhout en staal is onwijs stoer. In dit dressoir van steigerhout en staal heeft u veel handige opbergruimte. En onderin het dressoir achter de deurtjes is natuurlijk ook nog voldoende opbergruimte, dit vak heeft legplank in het midden. Om de prijs laag te houden zijn de steigerhouten meubels alleen grof geschuurd.


Hierdoor kan het steigerhout nog splinters bevatten. Wil je het volledig glad geschuurd hebben kun je deze optie bijbestellen, evenals het lakken of beitsen. Heeft u een eigen ontwerp van een steigerhouten dressoir dan geven wij u graag een vrijblijvende prijsopgave. Handgrepen kunnen in overleg, zodat we zeker weten dat deze naar uw wens zijn.


Wij kunnen ook een steigerhouten tvmeubel maken bij dit steigerhouten dressoir. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts