dinsdag 11 december 2018

Zazu slaaptrainer aanbieding

Zazu slaaptrainer aanbieding

Specialistisch advies nodig? Bestel eenvoudig en snel op beslist. De analoge wekker geeft een tikkend geluidje, net zoals een ouderwetse klok. Wanneer het tijd is voor jouw kindje om te slapen sluit Bobbie zijn ogen.


Zazu slaaptrainer aanbieding

Met zijn functies is hij een absolute musthave voor in de kinderkamer. Eerst en vooral kan de lieve pinguïn gebruikt worden als nachtlampje. Een slaaptrainer leert je kindje aan een regulier slaapritme te wennen. De kinderwekker geeft papa en mama de gelegenheid in het weekend ook een uurtje langer uit te slapen. Kinderwekkers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij geluid en licht instelbaar zijn.


En zou het niet fijn zijn als uitslapen weer een vast onderdeel wordt van het weekend? Dat ze niet meer om zes uur klaarwakker aan je bed staan? Koop en verkoop slaaptrainer zazu eenvoudig op Marktplaats.


Nu in de aanbieding van € 4voor. Bespaar tot wel via kiesproduct. Avonds kleurt de wijzerplaat van de slaaptrainer rood.


Slaaptrainer Sam heeft een LCD scherm dat tevens kan dienen als nachtlampje. Het scherm wordt dan rood. De schattige pinguin fungeert als slaaptrainer en nachtlampje, en heeft ook een draadloze speaker! Hoe fijn zou het zijn om op zondagochtend iets langer uit te slapen, zonder dat jouw kind om 06:uur al naast je bed staat?


Schaapje Sam gaat slapen als jouw kind naar bed gaat. Op een eenvoudige manier laat Sam de slaaptrainer zien wanneer jouw kleintje uit bed mag. Hoe werkt de slaaptrainer ? Sam gaat slapen wanneer jouw kindje ook gaat slapen, hij sluit zijn ogen en het scherm op zijn buik wordt donker.


Als Pam groen geworden is mag je kindje uit bed. De slaaptrainer heeft geen snoer en wordt opgeladen via een USB. En het scherm kleurt wit als de oogjes van het schaapje openstaan. Pam is perfect voor op de kinderkamer, en verlicht deze op een rustgevende manier.


Dit schaapje heet Sam en sluit zijn oogjes samen met je kind. Deze hebben wij uiteindelijk gekocht omdat ik het simpelweg de leukste was, en omdat hij op stroom én batterijen kan. We hebben hem nu een paar maanden en ben er nog steeds erg tevreden mee.


Eigenschappen: Werkt op basis van oogjes die open of dicht gaan. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Zazu Sam schaap slaaptrainer. Aanbieding is volgens mij alleen voor de kleur Taupe.


We gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren en te personaliseren, voor analystische doeleinden en onderzoek en om social media features te kunnen bieden. Je stelt eenvoudig de tijd in en als Pam oranje wordt is het nog maar een half uurtje. Kleine kinderen weten vaak niet wanneer het tijd is om uit bed te mogen. Alle babyspullen tegen de laagste prijzen.


Alle slaaptrainers vind je op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts