donderdag 6 december 2018

Grauwacke flachkorn

Een prima combinatie voor wandel- en fietspaden in uw park. Parkgoud is een gele ongebonden halfverharding met een natuurlijke uitstraling. Het product zorgt voor een stabiele en veilige bermverharding waardoor, mits goed ingebouw na verdichting een behoorlijk harde constructie ontstaat. Duurzame halfverharding, onderhoudsarm en milieuvriendelijk.


Deze grind is ook ideaal om met bloten voeten overheen te lopen.

Het is een waterdoorlatende halfverharding die zeer gemakkelijk door doe het zelvers aangebracht kan worden. Dit pad van bijna kilometer ligt aan de Ankeveense Plassen op een veenondergrond. Wij bezorgen in heel Nederland en België.


De bezorgkosten voor de big bags zijn zelfs gratis in Nederland. Mijnsteen leveren we al enige tijd niet meer, zoals u wellicht al weet. Onze leverancier van de rode mijnsteen mag het materiaal voor de toepassing siersplit niet meer verkopen.


De Raad van State heeft dat bepaald en daarom zijn wij er per direct mee gestopt. Graustabiel is een hoogwaardige halfverharding met de uitstraling van een zandweg zonder stuiven en voor alle voertuigen goed te berijden.

Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Vijf zakken bedekken vierkante meter centimeter dik. Vego Papendrecht, al meer dan jaar uw vertrouwde adres voor al uw tuinproducten om de tuininrichting van uw dromen werkelijkheid te maken. Het grind is plat van vorm en blijft daardoor goed liggen in paden en opritten.


Er zijn diverse zeefmaten leverbaar. De kleuren van dit grind zijn beige en grijs. Dit siersplit wordt vaak toegepast voor loop- en sierpaden. Flachkorn Split Grijs Beige - mm Kilo.


Het flachkorn siersplit kan ook gebruikt worden voor een oprit. Prijs per bigbag van 5kg. Grauwacke split is een zandsteen afkomstig uit Duitsland.


Het bestaat uit diverse mineralen die per steen in diverse tinten roo grijs en geel gekleurd zijn. U kunt met deze split makkelijk zelf paden aanleggen in uw tuin of (een deel van) een oprit maken. Plaats de bigbag in de winkelwagen, toets uw postcode in zodat de transportkosten verschijnen.


Wij leveren in heel Nederland en België. Siersplit en grind in alle soorten, kleuren en maten, zowel los gestort als in bigbags: Grind-split.

Bigbags leveren we zelfs gratis. Ook is dit product geschikt voor het vullen van schanskorven ter afscheiding van tuinen of bedrijfsterreinen. Staat er een fout op deze pagina, of mist u informatie op deze pagina? Groot assortiment en snelle levertijd! Bestel gemakkelijk via onze webshop.


Sommige soorten worden machinaal in een. Hier staan alle producten van Tuingrindhandel. Een handig overzicht van al onze producten staan hier. Neem dan direct contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts