vrijdag 28 december 2018

Hotpot tuinhaard

Bestel je tuinhaard bij designtuinhaarde. Mogelijkheid achteraf betalen met Klarna. Tuinhaarden online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuinhaarden assortiment online. In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De Hotpot is voorzien van een lange schoorsteen waardoor de rook goed afgevoerd wordt. Daarnaast is de Hotpot voorzien van een Lees meer ingebouwde aslade. Hierdoor is de terrashaard gemakkelijk schoon te maken.


De terrashaard hotpot is gemaakt van zwart gepoedercoat metaal. Met Hotpot tuinhaard van SenS-Line haal je een gezellige sfeer naar je tuin en kun je urenlang genieten van de buitenlucht als de temperaturen dalen. Deze tuinhaard is gemaakt van gepoedercoat metaal en heeft een prachtig en uniek design.


De tuinhaard is een haard voor heerlijke warme avonden in de buitenlucht.

Ideaal voor zowel een stadstuin als een meer landelijke omgeving. De haard is te verplaatsen door de handvatten aan de zijkant. Maak uw keuze uit onze collectie tuinhaarden of zoek een alternatief terrasheater uit ons ruime assortiment.


Met een tuinhaard verlengt u het buitenleven aanzienlijk. Hotpot tuinhaard - zwart van SenS-Line, want in onze grote collectie van SenS-Line zit vast wel iets tussen dat perfect bij jou past van loungesets tot vuurhaarden, paviljoens, tuintafels, parasols en nog veel meer. Hij is gemaakt van Metaal. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Controleer je e-mail adres. De afmetingen van dit artikel zijn: 45x45x2cm. Van windschermen en partytenten, tot hangstoelen, loungesets en picknicktafels. De kleur van dit artikel is Zwart.


Een hotpot tuinhaard bijvoorbeeld. Kies uit 3producten vanaf € 150. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Door zijn vorm is de Magma haard uitermate geschikt als warmte bron en sfeerhaard en tevens een sieraad voor uw tuin of terras. Esschert Design tuinhaard. Prima combi als je het hen vraagt.


Tevens heeft de tuinhaard een lange schoorsteen, zodat je geen last hebt van de rook.

Het vuur in de tuinhaard is hoger geplaatst, waardoor hij voor een behaaglijke warmte zorgt. Dan bent u bij Vuurkorfwinkel. Zoekt u een geschikte tuinhaard voor op uw terras, dan bent u bij Vuurkorfwinkel aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk het grootste online aanbod van tuinhaarden , van roestvrijstalen tuinhaarden tot gietijzeren terraskachels.


Wees de eerste om “SenS-Line Hotpot tuinhaard – zwart” te beoordelen Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Hotpot is niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze, ook de functionaliteit van deze kachel is optimaal. De lange schoorsteen zorgt voor een goede afvoer van de rook en via de aslade kan je deze leuke terrashaard handig schoonmaken. De Hotpot terrashaard van SenS-Line heeft een unieke vormgeving waarin ronde en rechte vormen gecombineerd worden.


Daarnaast ziet hij er niet alleen heel mooi uit, hij is ook zeer functioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts