dinsdag 25 december 2018

Oase blokken

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment blokken. Meer speelplezier met elkaar! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Voordelig en snel uit eigen voorraad geleverd. Klik hier voor onze webshop en showroom!


Steekschuim blokken uit voorraad leverbaar. Per stuk of grotere aantallen. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Voorverpakte ronde blokken steekschuim voor het insteken van bloemen. Een oase is een geïsoleerde plaats met water en vegetatie in de woestijn waar landbouw mogelijk is dankzij de aanwezigheid van water dat afkomstig is van een ondergrondse bron. De toegang tot het water kan op verschillende manieren worden bewerkstelligd.


Daarom is er een onderverdeling in soorten oasen gemaakt: Rivieroasen. Alle prijzen zijn inclusief BTW. In de categorie Blokken vind je spellen waarbij je bijvoorbeeld blokken moet opstapelen of weg moet spelen. Uw review toevoegen Uw review toevoegen.


OASIS BLACK IDEAL blokken Zwart Oase steekschuim € 2€ 3Incl. De Oase met opstellingsstukken blinken uit in vormgeving, duurzaamheid en veelzijdigheid. De set leent zich uitstekend voor allerlei soorten van opstellingen.


Voor de beginnende opsteller of coach en voor de meer ervaren professional. Door de hoge densiteit van het schuim worden de stengels stevig omklemd wat bovendien het bloemwerk nog beter bestand maakt voor transport. Doel van dit spel is om een zo hoog mogelijke toren te bouwen met de blokken die je daartoe ter beschikking krijgt. Uiteraard speelt de zwaartekracht een beslissende rol.


Deze soorten bestaan in verschillende vormen en afmetingen. Daarnaast zijn er ook specifieke vormen zoals hart-, engel- en cijfervormen om er enkele op te noemen.

Gekleurd steekschuim in hartvorm voor bloemstukjes rond Valentijn of trouwfeesten,. Een natuurlijk oogende tuin wordt meer en meer een must. Niet alleen stralen deze tuinen een oase van rust uit, ze dragen ook bij aan meer natuur, herstel van het landschap en een schoner milieu. In Vlaanderen worden natuurlijke groenzones schaarser en vormen tuinen een groter oppervlakte dan de oppervlakte ? Decoreer je woonkamer of creëer sfeer in je slaapkamer met betaalbare kaarsen, mooie fotolijstjes, bijzondere lampen en meer. Om weer met zelfvertrouwen en plezier door te gaan met alledag.


We signaleren op tijd en bieden ter plekke pedagogische hulp. In blokken van weken zorgt OASE voor een gezonder, positiever leerklimaat voor kind en klas. Voor het kind dat weer vooruit kan door expliciete aandacht.


Soms is dat een verhaallijn: een Bijbelverhaal dat in vijf stappen wordt vertel in het geheel belicht vanuit één bepaalde thematiek. Blok steekschuim voor het insteken van echte bloemen. Biologische werking, houd vijverwater schoner en helderder!


Te gebruiken bij: – het opstarten van nieuwe vijvers – opstarten van bestaande vijvers in het voorjaar. Want bij bloemschikken wil je dat de bloemen genoeg water krijgen, maar tegelijk ook dat het ontwerp behouden blijft, dus dat de bloemen goed op hun plaats blijven zitten. En steekschuim zorgt voor allebei. Dit gekleurde steekschuim is niet zomaar een steekschuim maar een uniek accessoire, ontworpen om gezien te worden.


Dus, uiterst geschikt voor gebruik in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts