woensdag 5 december 2018

Roompot domburg zwembad

Vier seizoenen vakantieplezier bij Roompot. Met zijn tweeën, met de kids of met de hond. Kom kamperen of huur een bungalow, chalet of strandhuisje. Entree van €voor €190. Alleen bij SpaOnline, korting.


Boek uw Hotel in Domburg online.

Zoek naar vakantiepark domburg. De Parel is hét vrijetijdscentrum in Domburg. Het leukste dagje uit van Nederland. In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Hof Domburg gesloten van maandag december tot vrijdag december. U bent van harte welkom om te gaan zwemmen in het subtropisch zwembad van Roompot Beach Resort.


Dit ligt op ongeveer minuten autoafstand. Het zwembad beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt dobberen. Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen.


U verblijft in een bungalow met tuin, maar ook lekker kamperen behoort op Hof Domburg tot de mogelijkheid!

Goed om te weten, alle bungalows beschikken over gratis WiFi. Een intensieve workout gericht op conditie verbeteren en spierkracht vergroten. De les duurt minuten wordt gegeven op dinsdagagavond om 20. Iedere zaterdagavond van 19.


Roompot Buitenhof Domburg is een vakantiepark waar u in luxe rietgedekte villa’s van u welverdiende vakantie kunt genieten. De ligging van Buitenhof Domburg is uniek. U wandelt zo vanuit uw villa het Noordzeestrand op en ook de bruisende badplaats Domburg ligt op slechts enkele wandelminuten.


Park op leuke locatie vlak vij strand en centrum van Domburg , toegang tot zwembad gratis. Zo ver de positieve aspecten. Gedurende de voorjaarsvakantie verbleven. Gereserveerde plaats werd omgeboekt vlak voor aankomst ivm werkzaamheden op het terrein. De nieuwe plek zou rustiger zijn.


Geniet samen op een van de mooiste vakantieparken aan de kust, in het bos of aan het meer! Geen lange reis en toch het ultieme vakantiegevoel? Ontdek het aanbod bij Roompot.


Haal vandaag nog een zwembaden in huis. RP4B) Dit vrijstaande chalet is geschikt voor personen. Domburg en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Een overdekt zwembad , indoor speeltuin en vlakbij het strand.

Tevens vind je hier een saunalandschap. Faciliteiten van Roompot Vakanties Hof Domburg. Daarnaast bieden de landhuizen op Buitenhof Domburg. Ook op Roompot Vakanties Hof Domburg vermaakt u zich prima. Pak uw zwemspullen en leef u uit in Zwemparadijs de Parel, ga tennissen, overweeg een surfcursus of daag de kids uit voor een partijtje midgetgolfen.


You are most welcome to come swim at the subtropical swimming pool of Roompot Beach Resort. It is located at about minutes away by car. Honden zijn op aanvraag tegen betaling toegestaan, zij mogen niet in het restaurant en bij het zwembad komen.


Bad-, bed- en huishoudlinnen dienen zelf te worden meegebracht, maar je kunt deze ook huren. Naast het luxueuze Kuur- en Beautycentrum met het stijlvolle saunalandschap treft u er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o. Pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken, bikinibar en een Speel- en Zonneweide. Vanaf Hof Domburg loopt u gemakkelijk naar het strand.


Ook wandelt u vanaf het vakantiepark in een paar minuten naar Domburg , één van de oudste badplaatsen van Nederland. Roompot Hof Domburg ligt bij het bekende Domburg op het eiland Walcheren in Zeeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts