vrijdag 21 december 2018

Elektrische afsluiter

Elektrische afsluiter

Afsluiter Elektrisch kopen? Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Zoek elektrische afsluiter in Zoekmachines Tegelijk.


Vertrouwd resultaat voor elektrische afsluiter. Check Visymo voor de beste resultaten! Zoek en Vergelijk elektrische afsluiter online. Bespaar nu met GigaGunstig! Elektrische kogelkranen worden gebruikt om de stroming van vloeistoffen of gassen in een leidingsysteem elektrisch te regelen.


Ze worden geregeld met een elektromotor. Ze zijn zeer robuust en energiezuinig, omdat ze alleen stroom verbruiken tijdens het schakelen. Vaak worden ze ingezet in verwarmingssystemen als zoneklep. Tip: controleer de elektrische afsluiter regelmatig.


Elektrische afsluiter

Hier vindt u ons aanbod voor op afstand elektrisch aangedreven afsluiters. Wij bieden u deskundig advies, snelle levertijden en gratis verzending vanaf €150. Elektrische afsluiters zijn afsluiters die met behulp van een elektrische actuator bediend worden. Het automatiseren van afsluiters is werk voor specialisten, daarom beschikt het ERIKS Valve Automation Centre over state-of-the-artwerkplaatsen. Hier voorzien onze goedopgeleide monteurs uw afsluiters vakkundig van een pneumatische, hydraulische of elektrische aandrijving.


Elektrische aandrijving met optische standaanwijzing, handbediening, schakelkamer-verwarming. Twee extra eindschakelaars zijn ingebouwd voor andere functies. Een elektronsche koppelbegrenzer voorkomt schade als gevolg van overbelasting. De handbediening is zonder afbraak van de bekleding te gebruiken. Temperatuurbereik: -10°C tot max.


Elektrische afsluiter

Maar ook bij minder geautomatiseerde processen bewijzen elektrische kogelkranen hun waarde. De service van MATTECH helpt u verder. Zoals u gemerkt heeft, is ons aanbod van elektrisch bediende afsluiters , zoals kogelkranen, omvangrijk. Y afsluiter , 4serie RAM, afsluiters voor brandpreventie, etc.


Geen last van overstromingen. Groot assortiment terugslagkleppen. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop. Bijkomend voordeel: geen stroomverbruik onder normale omstandigheden.


Kogelkranen en afsluiter tec. Vorige pagina Volgende pagina. ADL heeft een zeer uitgebreid assortiment kogelkranen, magneetventielen, vlinderkleppen, klepafsluiters, VIP afsluiters , coaxiaalventielen, Mut CV kleppen en low cost kleppen. KWT afsluiters kunnen worden ingezet voor een diverse range situaties.


Overal waar een permanente kering beschikbaar moet zijn, om een sparing af te sluiten, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van KWT. Met meer dan jaar ervaring kunnen wij de helpen hand bieden in complexe situaties, maar ook eenvoudig en snel uit voorraad een afsluiter leveren! LEIDINGCODERINGEN Leidingen aangeven met behulp van getrokken lijnen waarin een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts