vrijdag 7 december 2018

Hoeveel hedera per meter

Hoeveel hedera per meter

Ruim keuze, goedkoopste bezorging kwaliteit tegen lage prijzen! Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Een veelgestelde vraag bij Mijnhedera is hoeveel hedera of klimop planten heb ik nodig per strekkende meter ? Uit jarenlange ervaring adviseren wij om hedera klimop planten per strekkende meter aan te planten om zodoende een optimale verdeling van takken en ranken te krijgen. Zie hieronder het voorbeeld. Als je kunt wachten en je begint met kleine planten, plant je er meer per meter.


Hoe groter de plant, hoe minder je er nodig hebt per strekkende meter. Ongesnoeid kan hij een hoogte van m. Dit om snel een mooie dichte haag te krijgen. Dit is afhankelijk van de maat. Gemiddeld zijn dit drie planten per meter.


Kijk voor meer informatie op taxusbestellen. Is het mogelijk om mijn bestelling te laten inplanten? Kan ik de producten eerst zien? Voor een klimopwand zijn planten per strekkende meter voldoende. Gaat het om klimop als bodembedekker neem dan planten per vierkante meter.


Kies dan een een kant-en-klaar haag van klimop. Er is ons geadviseerd per strekkende meter plantjes neer te zetten, ongeveer 10cm van het gaas vandaan. Hagen, zo bij u thuisbezorgd.


Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. Hoe moet ik deze planten en hoeveel moeten er per strekkende meter geplant te worden om snel een mooie dichte hedera haag te krijgen? Antwoord: Vijf potkluiten per strekkende meter (dus om de ongeveer cm) in de grond ingraven. Door de krachtige groei van de Ierse klimop bereikt de haag snel haar gewenste hoogte.


Hoeveel hedera per meter

Het grote voordeel voor het gebruik van een klimplant als haag , is dat de afscheiding hierdoor zeer smal blijft. Het aantal stuks per strekkende meter is afhankelijk van hoe snel u het haagje dichtgegroeid wenst te hebben. Eventueel kan stuks ook volstaan. Zo plant je klimop tegen een gaaspaneel, schutting of muur! Bij de aanplant van klimop kun je het beste Pokon Tuinplanten Grond gebruiken.


Kies je ervoor de klimop tegen een gaaspaneel, schutting of gevel te laten groeien? Dan plant je gemiddeld planten per strekkende meter. Deze populaire natuurlijke afscheiding wordt steeds populairder in Nederland.


Hoeveel hedera per meter

Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot. In onze catalogus vindt u alle soorten hedera die wij verkopen. Wij hebben al voor u berekend hoeveel planten u per strekkende meter nodig heeft. U hoeft dus alleen nog maar in te vullen hoe lang uw haag moet worden en wij doen de rest voor u. Ook kunt u zelf kiezen in welke week de klimop geleverd moet worden. Om snel een dichte haag te realiseren is het belangrijk om een plantafstand van vijf stuks per meter aan te houden.


Hedera helix met jaar Groeigarantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts