donderdag 6 december 2018

Hoe verjaag ik een steenmarter

Gallagher adviseert een schrikdraadsysteem. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Zoek naar steenmarter verjagen op de nieuwe KensaQ. Het is een ruimte waar ik niet bij kom. Ik vermoed dat dit een steenmarter is.


Ik hoor gemengde verhalen over het ultrasoon apparaat en zou ook niet weten hoe ik het zou kunnen afbakenen of de spray te gebruiken.

Hoe kan je een steenmarter verjagen ? Je mag een steenmarter alleen verjagen en dus niet bestrijden met gif, vangen of doden. De steenmarter behoort namelijk tot de beschermde diersoorten. Deze spray is onder andere verkrijgbaar bij de bouwmarkt of in de.


Een steenmarter gebruikt deze als loopbrug. Ook klimplanten, die tegen de gevel van je huis groeien, maken het de steenmarter gemakkelijk om binnen te komen. Tip 2: Zorg dat ze niet kunnen klimmen Een andere manier hoe steenmarters een weg naar boven weten te vinden zijn regenpijpen en bomen, die vlak bij het huis staan. Is dat een goede oplossing die daadwerkelijk de steenmarter verjaagt ?

Het zou een goedkope oplossing kunnen zijn maar helaas is het geen goed middel om de steenmarter te verjagen. Ten eerste is het bestrijden van steenmarters verboden. Door een WC-blokje te gebruiken kun je een steenmarter ziek maken wat onder de categorie bestrijden valt. Deze methode is echter illegaal: een steenmarter vangen is verboden, tenzij er een vrijstelling door de gemeente is verleend.


Steenmarters blijven voor problemen zorgen in onze provincie. Ook wanneer u de steenmarter niet wilt doden maar alleen wilt uitzetten, bent u strafbaar. Vannacht zijn onze kippen te grazen genomen door een steenmarter , wat wel gek was is dat alle kippen op een rijtje lagen (zonder kop, de andere hing de kop er nog voor een klein deel aan) kunnen er dan niet meerdere geweest zijn? Hoe vang ik een steenmarter ? De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment.


Bovendien moet u rekening houden met bepaalde wetgeving. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Voordat u maatregelen neemt tegen een steenmarter is het belangrijk om er zeker van te zijn of u überhaupt met deze boosdoener te maken hebt.


Daarom hebben wij hieronder de belangrijkste punten samengevat ‘ hoe je een steenmarter kunt herkennen’ en ‘welke vervolgstappen we je aanbevelen’. Daarbij is het belangrijk dat je dit op een diervriendelijke manier doet, omdat steenmarters beschermde dieren zijn. De beestjes zijn klein maar de schade die ze toebrengen is groot.


Hoe je dit kunt doen leggen we je graag uit: lees daarom snel verder!

Hoe komt een steenmarter in een woning of gebouw? Via muren, spouwmuren, bomen, kruipruimtes of kelders etc. Bondige voorstelling van mogelijke problemen met steenmarter van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO).


Brochure van de Stichting Landschapsbeheer Gelderland over de omgang met mogelijke problemen met steenmarter. Een methode om marters te verjagen is het plaatsen van een draadrooster onder de auto. Hierdoor kan de steenmarter niet onder de motorkap kruipen. Dit schuif je vervolgens onder je auto, of je legt eerst je zelf gemaakte rooster neer en parkeert daarna je auto er bovenop. Ik heb onlangs bezoek gehad van een steenmarter : schade aan mijn auto €80-.


Ik heb een apparaat ingebouwd €8- met schokplaatjes en deze op punten gemonteerd daar waar de kabels liggen. Komt zo een beest in aanraking met die plaatjes dan heeft hij wel zijn haar recht overeind staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts