dinsdag 18 december 2018

Raamdorpel beton

Zoek naar betonnen raamdorpels op de nieuwe KensaQ. Het complete vacature-aanbod in de bouw vind je op Bouwvacatures. Kies de juiste raamdorpel - hardsteen en beton. Er zijn veel soorten raamdorpels te koop.


Een groot voordeel van zowel beton als natuur- of hardsteen is de degelijkhei het is haast onverwoestbaar.

Daarnaast is het ook een zeer duurzaam materiaal dat goed overweg kan met alle natuurelementen, en onder alle weersomstandigheden. De Productselector is geoptimaliseerd voor gebruik vanaf tabletformaat en groter. Omdat er zoveel variatie mogelijk is met een raamdorpel van beton of natuursteen kun je een model kiezen dat perfect past bij elk gebouw of woning.


Neem als eerste de maat op van de breedte van het kozijn. Bepaal vervolgens de gewenste hoogte en diepte van de raamdorpel. Het is van belang dat alle elementen van de gevel juist op elkaar zijn. We hadden voor het plaatsen net onze kozijnen geschilder dus we wilden geen beschadigingen.


Doordat de monteurs het unieke Ventiklik-systeem gebruikte, is er geen lakschade ontstaan.

Top en zeker aan te raden. Aangezien het in Nederland veel regent kan er zonder raamdorpel vocht ontstaan tussen de muren die niet gemakkelijk te verwijderen is. Dit kan vele nadelige gevolgen hebben en u aardig veel geld kosten. Veel mensen gebruiken betonnen dorpels vanwege de lage prijzen, maar het is veel mooier om natuursteen te gebruiken. Ontdek het gemak van onze raamdorpel aanpak!


Zo weet u direct hoeveel u per klus kwijt bent. Daarnaast produceren we uit eigen voorraa zodat we snel kunnen leveren. Tussen één tot vier weken is uw bestelling al binnen.


En onze raamdorpel wordt niet alleen prefab gelever het wordt ook nog eens in handige bakken en rekken op uw bouwplaats. Bij beton of steen wordt meestal de naam raamdorpel gebruikt. Worden ze gemaakt van kunststof of metaal, dan spreekt men meestal van een waterslag. In de praktijk vervullen zowel raamdorpels als waterslagen dezelfde functie. Waarom kiezen voor Prefab Raamdorpel ? Raamdorpels van beton geven elke woning of pand een duurzame en fraaie afwerking.


Vanzelfsprekend zijn onze raamdorpels voorzien van een waterhol ter voorkoming dat regenwater ongewenst langs uw gevel loopt. Tevens zorgt een waterhol ervoor dat gevels minder snel vervuild raken.

BS Beton is leverancier van prefab beton. Op deze website vindt u ons standaardprogramma met o. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk producten. Referenties hiervan kunt u vinden onder “maatwerk projecten.


Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Waterslagen worden van verschillende materialen gemaakt. Bij steen of beton spreekt men vooral van een raamdorpel , terwijl men bij metalen of kunststof van een waterslag spreekt. In onze fabriek in Lunteren maken we vandaag de dag uiteenlopende producten van sterk en nagenoeg onderhoudsvrij materiaal.


Bent u op zoek naar een raamdorpel van beton ? Dan bent u bij Prefab Raamdorpel aan het juiste adres. Wij leveren kant en klare raamdorpels op iedere gewenste lengte, kleur, materiaal en afwerking. Snel, eenvoud en kwaliteit tegen een scherpe prijs! Bekijk ons assortiment en stel uw eigen raamdorpel samen.


Jannink Beton is gespecialiseerd in klein- en groot prefab. Natuursteen raamdorpels in verschillende soorten. Vraag online eenvoudig een offerte aan.


Zo bescherm je de gevel tegen inwatering en ontstaan er geen watervlekken. Vocht- en houtrotschade wil je namelijk voorkomen. Om dit ook tussen de onderdorpel en raamdorpel te voorkomen bevestig je ventilatieclips over de dorpelstenen.


Tussen het houten kozijn en de raamdorpel ontstaat een kleine ruimte die nodig is voor de ventilatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts