woensdag 23 maart 2016

Firestone epdm lijm

Grote voorraa eenvoudig te bestellen, scherpe prijzen en snelle levering gegarandeerd. Voor alle benodigdheden om een goed en duurzaam plat dak te maken, bezoekt u Dakenshop. Lijm voor de laagste prijs online.


Rubbermagazijn levert een grote variëteit aan materialen voor rubber pakkingen. Kleine projecten zoals woningen met een plat dak vereisen een specifiek installatiesysteem voor dakbedekking.

U vindt in onze webshop producten op het gebied van dakbedekking, dakisolatie, hulpmaterialen, gereedschappen en meer. Ook vindt u hier Solamaster en Solatube. NB: De lijm die u gebruikt moet passen bij de soort EPDM. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Bekijk alle prijzen van Firestone lijm en bespaar tot.


Spray Bond met roller of verspuitbaar met drukvat. Voordat je het folie gaat uitrollen zorg je dat je een juiste ondergrond hebt. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

In ons assortiment vindt u voornamelijk lijmen die zijn gebasseerd op basis van twee componenten. U kunt met de lijmen zelf een perfect dak maken met bijvoorbeeld epdm dakbedekking. Uw webshop voor spuitlijm, contactlijm, epdm lijm en meer! Direct levering vanaf fabriek, lage kosten en snel geleverd! Bestel nu online via spuitlijmconcurrent.


Bij Zelfdakstore maken we gebruik van verschillende lijmen. EPDM mogelijk voor iedereen. Namelijk de contactlijm voor het plat dak oppervlak en de lijm voor de opkanten.


U zal zich wel afvragen waarom we hebben gekozen voor verschillende lijmen. We garanderen u de jarenlange duurzaamheid waar onze producten bekend om staan. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Voor dakranden en hulpstukken voldoende lijm gebruiken. Hoe herkent u rubberfolie van Firestone ? Zo kunnen ook de meest veeleisende daken waterdicht worden gemaakt. Resultaat: minder naden en kortere plaatsingtijden.


Epdm contactlijm of spuitlijm wordt gebruikt om epdm dakfolie op een ondergrond te monteren.

Doormiddel van contactlijm kan epdm en de ondergrond optimaal aan elkaar hechten. We hebben diverse varianten in contactlijm namelijk, blikken epdm contactlijm, welke met een vachtroller aangebracht kunnen worden of spuitlijm in een drukvat van liter. Grootverpakking Liter bus. Volle blikken zijn op voorraad in het magazijn van Keromat. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met de productmanagers van Keromat.


Zelfs bij extreme kou (tot –45°C). Dankzij het rekvermogen van meer dan 3 kan de folie zich aanpassen aan een onregelmatige ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts