woensdag 23 maart 2016

Omgewaaide schutting

Koop nú Schuttingen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kies uit 3producten vanaf € 199. Bij een storm bestaat een groot deel van de schade uit omgewaaide schuttingen. Ben je verzekerd als je schutting omwaait? Of je verzekerd bent wanneer je schutting omgewaaid is hangt af van je verzekeraar, de polisvoorwaarden en de gekozen dekking. Stormschade aan een schutting wordt normaliter gewoon gedekt onder uw inboedelverzekering.


Echter, staat de schutting op een erfscheiding, zoals vaak het geval is, dan zal u doorgaans slechts van de schade uitgekeerd krijgen. U bent dan met uw buren beide verantwoordelijk voor deze schutting. Onder meer vanuit Bovenkarspel, Enkhuizen en Hem en vanaf de Waddeneilanden kwamen er meldingen van omgewaaide bomen en schuttingen. Ook zijn her en der pannen van de daken gevallen.


De filmpjes van de indrukwekkende windhoos in Amsterdam zijn trending op de sociale media. Het eerste wat u doet als de schutting is omgewaaid is de schade vaststellen. Dit kunt u doen door van dichtbij naar de schutting te kijken om te zien wat het precies heeft begeven. Goede kans dat een omgewaaide schutting daaronder valt, maar ook in dat geval geldt: lees de polisvoorwaarden om te achterhalen wat er wordt vergoe en hoeveel procent daarvan wordt vergoed.


Vervolgens denken wij mee wat de beste oplossing voor uw schutting is. Toegevoegd na minuut: PS. Zelf heb ik geen tuinverzekering. Vijf jaar premie voor een tuinverzekering is genoeg om een ongevallen schutting te betalen. Wilt u weten wat de kosten zijn?


Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. Offerte voor vergoeding stormschade schutting. Uw verzekeraar kan vragen om een offerte om de vergoeding van stormschade aan een schutting te bepalen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, we helpen u graag!


Bekijk onze contactgegevens. U kunt geen rechten ontlenen aan dit artikel. Als je erfafscheiding bijvoorbeeld een rij coniferen is, dan wordt die gelijkgesteld met een schutting. Als je daar schade aan hebt, dan krijg je die vergoed van je opstalverzekering.


Voor een omgewaaide boom die niet gebruikt wordt als erfafscheiding is meestal geen dekking op de woonhuisverzekeringen. Een omgewaaide schutting , gebroken schermen of beschadigde palen: stormschade aan uw schutting komt door de flinke wind in Nederland vaak voor. Gelukkig kunt u bij Houtbetonschutting. Zo bent u snel weer verzekerd van een veilige tuinafscherming.


Maak altijd duidelijke foto’s van de schade, deze gelden als bewijsmateriaal. Daarnaast is het belangrijk om verdere schade te voorkomen: laat afgebroken takken niet in de tuin slingeren, timmer een gebroken ruitje dicht en stut die omgewaaide schutting. Omdat woonverzekeringen betaalbaar zijn, lijkt overstappen soms niet de moeite waard. Mocht je schutting nog wél te repareren zijn: we zullen je hieronder een aantal handvatten geven voor de reparatie.


Omgewaaide schutting

De houten schutting repareren: stormschade. We hopen van harte dat je je schutting na een storm niet terugvindt zoals de schutting op de foto hierboven. Wanneer je gehele schutting is omgewaaid is het beter deze te vervangen. Bereken zelf uw schutting.


Wat kun je doen aan een omgewaaide schutting ? Geef stormschade direct door aan je verzekeraar en vraag een offerte aan via de online calculator van Schuttinggigant. Hierdoor weet je meteen wat de kosten zijn. De helft van onze gehele schutting is door weersomstandigheden compleet omgewaaid. Het gaat om een houten schutting en de afmeting van het omgewaaide stuk is meter in lengte en meter in breedte.


Omgewaaide schutting

Omgewaaide schutting te Dordrecht. Door de harde wind deze week sneuvelde deze schutting , de volgende dag al geregeld door Profi-Service. Een voorbijganger heeft donderdagochtend zijn been gebroken toen hij onder een schutting terechtkwam.


De bouwschutting viel op de Karel Doormanstraat in het Centrum van Rotterdam om door de harde wind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts