donderdag 31 maart 2016

Steigerbuizen tafel bouwtekening

Hoge kwaliteit, lage prijzen. Steigerbuizen: tijdelijk korting. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen!


Bouwtekening voor een tafel van steigerbuis.

Met deze gratis bouwtekening voor salontafels kun je ook hoge eettafels maken. Doe het zelf bouwtekeningen voor tafels van steigerbuizen en buiskoppelingen. Onderstaande bouwtekeningen geven niet alleen een leuke indruk van wat er allemaal mogelijk is, maar laten ook duidelijk zien hoe bepaalde constructies in elkaar gezet kunnen worden. Ga zelf aan de slag met steigerbuizen.


Meubelen van steigerbuizen , steigerbuis bouwtekeningen. Diameters van aluminium steigerbuizen. Stoel om van steigerbuizen te maken. Dit tuinpaviljoen is als een pergola die open en dicht kan.


A-frame picknicktafel van steigerbuizen met steigerhout.

Spandoekframe van steigerbuis en vier buisverbindingen. Tekening om zelf een parasol met zweefarm. Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. We kunnen de tafel geheel op maat maken.


Bij buitengebruik hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de tafel. In de linkerkolom ziet u de benodigdheden en de bouwbeschrijving stap-voor-stap om een tuintafel van steigerbuizen zelf te maken. De tuintafel op de bouwtekening hier rechts heeft een parasolgat in het tafelblad.


Het tafelblad van deze buisframe tafel maak je van steigerplanken of sloophout. Houten tuintafel met frame van steigerbuizen. Een tafel met een frame van steigerbuizen is eigenlijk niets meer dan een kant-en-klaar bouwpakket. Alle onderdelen koop je op maat, en dan is het alleen nog maar een kwestie van in elkaar zetten! Kijk goed naar de foto’s voor locatie van de schroeven, vergroot de bouwtekening voor meer details van de montage.


Deze tafels zijn dus niet helemaal tweeëneenhalve meter. Er valt namelijk meestal een paar centimeter hout af van de uiteinden van het steigerhout. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Bekijk ons unieke assortiment tafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Tuintafels van steigerhout en steigerpijp met buiskoppelingen.


Tafels van hout met een ijzeren onderstel. Het model voor deze tafel van metaal met hout is heel gemakkelijk uit steigerbuizen en steigerplanken te maken. Meer meubelen die je zelf kunt maken van steigerbuis en buisverbinders, gratis bouwtekeningen met handleiding voor tuinmeubelen.


Een ronde tafel van steigerbuizen met tafelblad van oude steigerplanken. Omdat deze tafel binnenshuis als eettafel wordt gebruikt is het tafelblad extra glad geschuurd en meerdere keren in de lak gezet. De terras en tuintafel hieronder heeft een onderstel van oude steigerbuizen waar nog verfresten op zitten.


Heeft u al een tafel van steigerhout in huis? Deze steigerbuistafels zijn in onze houtzagerij met de hand gemaakt. Het frame van steigerbuizen en buiskoppelingen geeft onze tafels een stoer uiterlijk wat past in ieder interieur. Eettafel met steigerbuizen , door de steigerbuizen krijgt de tafel een industriële uitstraling. Tafel XL, een ruime tafel waar met veel man aan gegeten kan worden.


Mooi in de tuin of de woonkamer. De kistvorm van deze tafels is heel eenvoudig om zelf te maken. Je hebt voor deze bouwtekening geen ervaring als klusser nodig. Een heel simpele tekening om een tafeltje in elkaar te schroeven van in totaal vier steigerplanken.


Zelf een mooie tafel of stoer onderstel maken van steigerbuizen ? Alles eenvoudig zelf samen te stellen en op maat te bestellen. Met steigerbuizen en eventueel steigerhout is op een eenvoudige manier een no-nonsense producten te ontwikkelen. Door de vele bevestiging- en koppelstukken zijn de mogelijkheden eindeloos.


Daarnaast zijn steigerbuizen zeer robuust en daardoor ook prima te gebruiken voor creaties in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts