dinsdag 15 maart 2016

Gardena trimmer accu

Gardena Trimmers koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod Trimmers eenvoudig online. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Morgen al in huis vanaf €167. Deze accu heeft een lange gebruiksduur en laadstatuslampjes, en hij is geschikt voor gebruik met alle andere accuproducten van GARDENA. De verwisselbare Lithium-Ion accu is bijzonder krachtig en levert sterke en langdurige snijprestaties.


De accu kan ook worden gebruikt voor andere gereedschappen van GARDENA. Waar is het artikel voor geschikt? GARDENA heeft robuuste accu of elektrische grastrimmers voor het snel en effectief trimmen van je graskanten.


Om het zo comfortabel mogelijk te maken zijn de grastrimmers licht in gewicht.

Als je bij moeilijk bereikbare plekken wilt trimmen, wordt het aangeraden om een trimmer te kopen met een kantelbare kop. Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden.


Om relevante advertenties te tonen. Bij GAMMA kan je een grastrimmer kopen die werkt op netspanning, accu of benzine. Ieder model van deze grastrimmers heeft zijn eigen voor- en nadelen.


Er is dan ook niet direct antwoord te geven op de vraag wat de beste grastrimmers voor jou zijn. Een accu grastrimmer of accu kantenmaaier is zeer handig voor tuinen waar stroomvoorziening niet direct voorhanden is. Ook als je geen zin hebt in geworstel met verlengsnoeren is een accu grastrimmer een goede keuze. Je hoeft namelijk alleen maar de accu op te laden, te bevestigen aan de grastrimmer en je gaat aan de slag.


Eenvoudig werken op moeilijk bereikbare plaatsen dankzij verstelbare trimmerkop. Veiligheidsschakelaar beschermt tegen onbedoeld inschakelen. Extra lange 2e handgreep, instelbaar, voor comfortabel en veilig werken.


Vandaag besteld morgen in huis. Zoek naar grastrimmer accu op de nieuwe KensaQ.

Door de telescopische arm is het super makkelijk om de trimmer aan te passen op jouw ideale werkhoogte. In ongeveer drie uur is de accu weer volledig opgeladen. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. De trimmer kan hierdoor overal gebruikt worden!


Voor 23:00u bestel morgen in huis! De 160Wh lithium-ion accu levert de power om met deze accu grastrimmer gras en onkruid onder controle te houden – zonder al te veel lawaai te maken. Met de GARDENA Accutrimmer SmallCut Li-R werkt u gemakkelijk graskanten bij en maait u het gras op moeilijk bereikbare plaatsen.


Uit onze collectie gereedschap. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder surft accepteer je ons privacy- en cookiebeleid.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze trimmer is stil, licht, krachtig en ergonomisch doordacht.


Deze grastrimmer heeft een bijzonder krachtige accu en een looptijd van maar liefst minuten. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit de beste grastrimmers op netstroom of met een accu. GARDENA Grastrimmer accu Easy cut exclusief accu en lader Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Direct naar de goedkoopste Toon alle populairste grastrimmers. Controleer je e-mail adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts