vrijdag 25 maart 2016

Glatz sombrano

Glatz Sombrano prijzen vergelijken. Groot aanbod tuinartikelen online! De parasol is met één hendel te bedienen en door het voetpedaal kan de parasol 360° draaien.


Met de hendel kunt u de parasol tevens naar links en rechts kantelen. Ondanks de grote afmetingen van de Sombrano. Habe diesen Sommer einen Sombrano bei Möbel Pfister. Deze fraaie zweefparasol wordt inclusief een Terra Easyfoot en beschermhoes geleverd. Het is een 1jaar oude Zwitserse onderneming die al vier generaties actief is.


Nog steeds hetzelfde bedieningsgemak, alleen een nieuw design. It offers impressive technology, great operation and high-quality materials. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Prachtige zweefparasol die 3graden om zijn as kan draaien en waarvan het parasolgedeelte schuin kan worden gezet tot max graden. De afmeting is rond 400cm. Met diezelfde hendel laat je het parasoldoek kantelen in stappen van 18°. Für optimalen Schatten wird lediglich die Schirmdachposition dem Sonnenstand angepasst.


De glatz sombrano easy zweefparasol 350x350cm van het merk glatz is gemaakt van kwalitatief en duurzaam aluminium in de kleur taup. Nieuw Ophalen of Verzenden. Preise finden und vergleichen! Ontwikkelt en ontworpen door de Zwitserse experts staat deze parasol voor degelijkheid.


Glatz sombrano

De modellen uitgevoerd in polyester stofklasse staan voor hoogwaardige kwaliteit en een zeer hoge kleurechtheid. Deze vrijhangende zweefparasol is van het merk Glatz. Het frame van de parasol is gemaakt van gepoedercoate aluminium in de kleur grafietgrijs. De Sombrano is gemakkelijk te openen en te sluiten door middel van de hendelaandrijving. Geen inspanning, geen problemen, alleen tijdloos comfort.


Geweldige Parasol die volledig kantelbaar en 3graden draaibaar is. Ecru Polyester doek (151) Inclusief 1kg Granieten voet. Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken.


Glatz sombrano

Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op. De parasol kan 360° om zijn as draaien en kan schuin worden gezet in stappen van 18° tot 54°. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Of u nu een ronde, vierkante, donkere of lichte parasol kiest, u haalt altijd kwaliteit in huis!


De collectie is eindeloos, en wij begeleiden u graag in het ruime assortiment. In de showroom laten wij u graag de verschillen zien. Online te bestellen én te bewonderen in onze showroom. Gebruiksgemak is een pluspunt aan deze parasol. Zo is de Sombrano gemakkelijk te openen en sluiten boven uw tuintafel door de naar achter hellende mast en afneembare handslinger.


De levertijd is ongeveer 1-Dagen. Controleer voor de zekerheid de prijs en beschikbaarheid. Sombrano Easy zweefparasol 350x350cm - Laagste prijsgarantie! Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst?


Neem dan contact met ons op. Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Een bijkomend voordeel is dat aluminium licht is en dat het niet kan roesten.


De dikke aluminium (8) baleinen zijn met baleinspanners aan het polyester doek bevestigd. De sobere lijn zonder volants benadrukt dit nog eens extra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts