maandag 14 maart 2016

Gardena slangenwagen classic 50

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel Gardena Slangenwagen bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 249. U Zoekt Een Gardena Slangenwagen? Haal vandaag nog die slangenwagens in huis.


De tuinslang is gemaakt van PVC, is vormvast door gebruik van kwalitatief weefsel en is drukbestendig tot bar. GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. De drukbestendige slang is vormvast door het gebruik van hoogwaardig weefsel en is vrij van schadelijke weekmakers (ftalaten) en zware metalen, en is natuurlijk UV-bestendig.


Het slangstuk is haaks geplaatst zodat de slang niet kan knikken en een volledige waterdoorvoer gegarandeerd is. De Classic slangenwagen van GARDENA zorgt voor een eenvoudig transport van de tuinslang. Dit voorkomt dat de aansluitslang verdraait bij het op -en afrollen. De wagen is voorzien van een draaibare as. Ook heb je nooit meer last van een knik in je slang.


Gardena slangenwagen classic 50

Voor eenvoudig transporteren van de slang. Deze slangenwagen op wielen is uitgerust met een handvat om eenvoudig de slang op te rollen en een afgeronde. Met de slangenwagen kun je de slang eenvoudig transporteren en opbergen. De Gardena Classic slangenwagen is een stabiele slangenwagen.


De slangaansluiting voorkomt knikken in de slang. Ook wordt het meedraaien van de slangaansluiting bij het op- en afrollen voorkomen door de draaiende, gelagerde aansluitas. De grote, stevige hendel zorgt voor het gemakkelijk oprollen van de slang. Productkenmerken: - Grote stabi. Met inklapbare, vrijlopende handzwengel.


Gardena slangenwagen classic 50

Omdat de slanghaspel is voorzien van alle benodigde aansluitstukken, kan hij na montage aan de muur bijna direct worden gebruikt. Hij dient om de slang veilig op te bergen aan de muur, maar hij kan ook worden losgenomen voor mobiel gebruik in de tuin. Dankzij de ergonomische handgreep is hij comfortabel te vervoeren. Gardena slangenwagens zijn bij Tuindirect voor de scherpste prijs te vinden.


Specialistisch advies nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Haal je de Classic Wandslanghouder Compleet van Gardena in je tuin, dan heb je een slangenhouder voor zowel opslag als mobiel gebruik. Hij is namelijk prima geschikt voor opslag en gebruik aan de muur, maar je neemt hem ook uit zijn wandhouder om hem wat verderop de in tuin te zetten.


Gardena slangenwagen classic 50

Voor wie regelmatig grote oppervlakten dient te sproeien is een solide, maar soepel rijdende slangenwagen een must. Het enige dat nog nodig is, is de aansluiting van de kraan naar de slangenwagen. Wil je een slangenwagen kopen? Dat is, net als een grasmaaier en heggenschaar, onmisbaar tuingereedschap.


Selecteer op merk (bijvoorbeeld Gardena of Hozelock) en prijs en vind jouw ideale slangenwagen. Het besproeien van je tuin wordt leuk met de Classic slangenwagen van. GARDENA Classic slangenwagen TS complete set - m slang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts