dinsdag 29 maart 2016

Snoeischaar telescoop

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk ons gehele tuingereedschap ssortiment online. Van heggenschaar tot hoogsnoeier.


Met snoeischaren wordt het bijhouden van je planten, bomen of heg een gemakkelijk klusje.

Topmerken als Bosch, Gardena en Wolf. De telescoop snoeischaar maakt het snoeien van het groen in je tuin net even iets makkelijker. Dankzij zijn groot bereik heb je jouw tuin tot in de kleinste puntjes verzorgd. Het voordeel van een telescoop snoeischaar is de lengte van de stelen. Deze praktische telescoop stokzaag met snoeischaar is de ideale helper voor het bijsnijden van hoge takken of bo.


Snoeien vanaf een afstand. De messen hebben een coating van teflon, dit maakt het reinigen super eenvoudig. De armen bevatten een anti slip handvat wat voor een betere grip zorgt.

Jong hout knip je moeiteloos met een klassieke takkenschaar. Met de precisiegeslepen messen werk je nauwkeurig en bereik je het beste resultaat. Door de zachte handgrepen is de snoeischaar aangenaam in het gebruik.


De takkenscharen zijn ergonom isch vormgeven. Door de lange hefbomen hoef je niet veel kracht te zetten. Voor kleine takjes of stevige planten kun je de snoeischaren met korte handvatten gebruiken. Er zit een veer in waarmee de schaar zich automatisch opent als je de handvaten niet dicht drukt. De grote snoeischaren met de lange handvatten zijn geschikt voor het zwaardere werk en om takken te snoeien.


Ze worden daarom ook wel takkenscharen genoemd. Deze lichtgewicht takkenschaar van Hendrik Jan is bij. Messen van een goede snoeischaar kan je ook eenvoudig zelf bijslijpen of wetten. Dan kan en mag je stellen dat een snoeischaar van Ars, Felco, Okatsune of Fiskars tot de top behoren en zodoende de beste snoeischaren in hun aanbod hebben.


Specialistisch advies nodig? Controleer je e-mail adres. Een snoeischaar wordt gebruikt om een heg of een struik te onderhouden (snoeien), zodat deze niet te groot wordt en andere planten gaat overwoekeren.


Ook voor jonge, dunne boomtakken is een snoeischaar bruikbaar.

Voor dikkere takken gebruikt men een takkenschaar of takkenzaag. U kunt takken wel knippen tot een diameter van 20mm! Technische gegevens Fiskars telescoop snoeischaar Giraffe: Verstelbare werkhoogte. Heggenscharen, snoeischaren , takkenscharen, snoeizagen en meer O. Met de STIHL snoeischaren , tuinscharen en takkenzagen hou je je tuin eenvoudig in toom.


Vind ze bij een STIHL dealer in de buurt! Dankzij het extra lange handvat hoef u minder kracht te zetten en kunt u. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. Bypass- snoeischaar – ideaal voor bloemen en vers hout Zowel het mes als het contrames is geslepen en ze gaan tegelijkertijd het hout in.


Ze maken een trekkende snoeibeweging en dat betekent vlot, nauwkeurig snoeien zonder dat er drukmarkeringen achterblijven in het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts