woensdag 9 maart 2016

Komkommer zaden

Komkommer zaden

Bestel je zaden bij Bolster. Vogelhuisjes, duurzame moestuinbakken, insectenhotels, tuingereedschap en meer. Alle soorten zaden online. In de zomer is een heerlijk verfrissende komkommersoep een aanrader.


Komkommer kan ook worden gekookt, gestoofd en gebakken. Genoeg mogelijkheden dus, komkommer zaaien in uw eigen tuin is daarom zeker de moeite waard. Veel soorten komkommer zaden. Bij 123zaden vindt u een groot assortiment komkommer zaden.


Zorgt u er voor dat de jonge komkommer plantjes niet te dicht bij elkaar plaatst. Dit kan er voor zorgen dat de groeiende planten elkaar verdrukken. Lees altijd voordat u uw zaden gaat zaaien de instructies op de verpakking.


Komkommer zaden

Uw komkommer zaden kopen is eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat je bestelling met komkommer zaden zo snel mogelijk bij je thuis wordt geleverd. In de meeste gevallen duurt dit ongeveer tot werkdagen.


Heeft je bestelling een gezamenlijke waarde van meer dan euro? Dan is de verzending zelfs helemaal gratis. Pluk niet te laat want dan wordt de komkommer dik en groeien de zaden in de komkommer. De komkommer wordt dan minder sappig en een beetje bitter. Deze komkommer groeit zeer goed in de kas en tijdens de meeste zomers goed buiten.


Maar als een komkommerbloem door insecten wordt bestoven krijg je komkommers die dus ook echte zaden bevatten: deze komkommers worden heel groot, dik en zwaar, vaak lichter groen en gevuld met dikke volle zaden. Het maakt de komkommer oneetbaar (nou ja, dat nou weer niet maar wel droog en bitter van smaak). Zo hebben we diverse rassen komkommer voor de hogedraadteelt. Koop groentezaden bij Dezaden.


Met groeigarantie al vanaf € 2- gratis bezorgd. Tip : Kies je juiste komkommer zaden. Kies komkommerzaden van planten die passen binnen jouw moestuin. Eerder hadden we het al over de klimmende rassen en over de compactere mini of snackkomkommers. Plantafstand centimeter, afstand tussen de regels: centimeter.


Biologische komkommer zaden Naast normale komkommer zaden hebben wij ook biologische komkommer zaden in het assortiment. Oogst is van juli tot september. Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Dek dit af met plastic folie of zet ze in een kweek kasje op een warm plekje in huis. Uitplanten als de avonden warmer worden.


Bovendien stopt de plant met het maken van nieuwe vruchten als er van die grote exemplaren hangen, dus doe het pas aan het eind van het seizoen. Zaden uit een te grote komkommer. Soms hoor je dat je van je courgettes beter geen zaden kan oogsten omdat ze dan giftig kunnen worden. De smaak en knapperigheid zijn zeer gewil de vruchtjes zijn dus ideaal als snack! Elke komkommer kweker kent het fenomeen.


Uw zorgvuldig gekweekte komkommers smaken enorm bitter. Lees in deze blog hoe u bittere komkommers voorkomt! Leuke komkommer die ook prima buiten geplant kan worden. Deze produceert een overvloed aan ca. Hier plukt u de vruchten van!


Vandaag bestellen = morgen in huis! Een Grieks recept met komkommer is tzatziki. Geraspte komkommer wordt vermengd met dikke Griekse of Bulgaarse yoghurt, veel knoflook uit de knijper en vrij veel zout. De plant heeft grote bladeren, die over de vruchten heen groeien.


Bij voorkeur de komkommer zaden onder glas voorzaaien in potjes van ca. Ter plaatse zaaien op een zonnige goedbemeste en beschutte plaats en niet eerder dan eind mei! Als per rank tot vruchten gezet zijn, de top uit de rank knijpen.


Hierdoor voorkomt u een overschot aan vruchten en kan de komkommer plant een langere oogst geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts