vrijdag 25 maart 2016

Hoge statafel

Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Gaat u voor een statafel staan en leg uw armen op het tafelblad.

U kunt ook een glas in de hand nemen of een ander vlak voorwerp dat op de tafel ligt of staat. Statafel kopen: wat is de juiste hoogte? Een statafel heeft voor u de juiste hoogte wanneer uw armen en rechte rug in deze houding een winkel hebben van graden.


De hoge tafel DARIUS is een design statafel. Deze hoge industriële tafel is bijzonder handig voor drukke vrijgezellen omdat u niet moet gaan zitten als u snel een hapje wilt eten! Deze hoge tafel DARIUS is een prachtige design tafel die perfect past bij een aanrecht of tegen een muur om er een mooi voorwerp zoals een sfeerlamp op te plaatsen.


Hoge tafels: bartafels en statafels. Ben je op zoek naar een hoge eettafel?

Dan ben je bij Leen Bakker op de juiste plek, hier vind je een divers aanbod bar- en statafels. Bij Party Rent huurt u niet alleen uw hoge tafels of statafels, maar wij verhuren ook bijpassende barkrukken en ander meubilair om uw event sfeervol aan te kleden. Deze statafel kan ook gebruikt worden.


In deze sectie vind u ons aanbod aan designer bar- en restauranttafels. Bartafel, hoge tafel,side table, statafel , industrieel tafel. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De laatste statafels trends. Ontdek ons unieke assortiment bartafels.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Indien je de statafels voor 21. Wij kunnen je statafel met of zonder rok ook gewoon op zaterdag bij je afleveren. Tijdens de bestelling kun je dan kiezen voor de optie leveren op zaterdag.


Ruime keus uit materialen, vormen. Ongemonteerd geleverd (montagemateriaal meegeleverd). Denk bijvoorbeeld aan de hoge tafel om avond na avond aan te borrelen Wat dacht je van een hoge werktafel om nog even wat werk aan te verzetten of juist een hap te eten in een gezellige omgeving.


Met deze verhoogset maak je in een handomdraai van een lage tafel een hoge statafel.

Door de stalen constructie van het onderstel staat dit als een huis. Bent u op zoek naar een hoge eettafel? Dan bent u bij Leen Bakker op de juiste plek, hier vindt u een divers aanbod bar- en statafels.


Een statafel van Manutan-Overtoom is ideaal om te gebruiken voor uw bedrijfsborrels en andere evenementen. U kunt er kleine hapjes en drankjes op kwijt en door de tafels te combineren met een tafelhoes zien ze er nog netter uit. Naast een statafel heeft u bij Manutan-Overtoom ook ruime keuze voor een klaptafel en kantinetafel.


Dit leuke meubel is zeer divers en praktisch in gebruik. Gebruik dit meubel bijvoorbeeld als zijnde barmeubel of hoge eettafel in de keuken. Doordat hij één poot in het midden heeft kan je er met meerdere mensen omheen zitten of staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts