dinsdag 22 maart 2016

Kattenverjager

Kattenverjager

Bestel je Ongediertebestrijding bij bol. De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Dat wil dus zeggen dat de fluittoon die je steeds kan horen blijvend in je gehoor zit. Onze dochter van jaar jong heeft haar oren tot bloedens toe open gekrabd. En ik krijg last van oorsuizingen. Er is naar deze geluiden nog maar weinig onderzoeken gedaan.


Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl. Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters. Ultrasone kattenverjager - Word je helemaal gek van katten in de tuin die stinkende uitwerpselen achterlaten?


De verdrijver zendt ultrasone geluiden uit, dit is onhoorbaar voor mensen maar zeer vervelend voor katten. Klik voor informatie over het verjagen van katten uit uw tuin. Het op zonne-energie werkende apparaat sproeit water en maakt gebruik van flitslicht zodra er katten in de tuin zijn. Het innovatieve honden en kattenverjager apparaat van ISOTRONIC. Van nu af aan hoeft u zich niet langer te ergeren over het ongewenste bezoek van dieren in uw leefomgeving.


ISOTRONIC honden en kattenverjager Mobiel houdt met opeenvolgende ultrasone geluidssingalen die bijtgrage plaaggeesten uit. Met een verjager kunt u ervoor zorgen dat de kat meteen de tuin verlaat als deze erin komt. Na verloop van tijd gaat de kat. Vreemde katten in uw tuin: voor de buren is het hun favoriete huisdier, maar u hebt er last van als ze graag op uw terras of aanplanting komen om kuiltjes te graven of hun behoefte te doen.


Gekocht als kattenverjager , omdat katten mijn voortuin gebruiken als kattenbak. Met gloednieuwe Duracell batterijen erin, mag ik verwachten dat het apparaat het zal doen. Mijn buurvrouw vertelde mij hoe één kat recht op het apparaat afliep, ondanks dat het rode lampje brandde, alsof het een geluid maakte dat katten aantrekt i. Een natuurlijk afschrikmiddel tegen ongewenste katten in tuinen.


Krijg resultaten van zoekmachines tegelijk. Voorkom overlast door katten, met onze kattenverjagers effectief, betaalbaar en direct resultaat. Weitech kattenverjager , Weitech garden protector 2. Op het apparaat zit een infrarode sensor.


Kattenverjager

Als er een dier voorbijkomt ziet het apparaat het en reageert dan met een hoge ultrasoon geluid. Alles over kattenverjagers Wanneer je last hebt van katten in jouw tuin wil je die er zo snel mogelijk uit hebben en het liefst weren. Met een kattenverjager kan je katten verjagen uit de tuin.


Dit gebeurt door middel van een ultrasoon geluid. Maak een keuze uit de best getesten. U kunt natuurlijk de buks pakken, maar er zijn ook veel diervriendelijke oplossingen zoals katten verjagen met een kattenverjager. Het weghouden van vreemde katten doet u met de kattenverjagers van Macrovet. Altijd als eerste de beste prijs ontvangen?


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €- korting bij uw bestelling vanaf euro. Met hoge tonen die alleen hoorbaar zijn voor katten, kunt u deze dieren uit uw tuin verjagen. Zodra een kat langs de verjager loopt, zendt deze ultrasone geluidsgolven uit die de kat als zeer irritant ervaart en dus snel uit de buurt wil gaan.


Kattenverjagers zijn de beste oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts