maandag 27 maart 2017

Kloostertafel voor buiten

Made in Holland is deze trendy kloostertafel voor buiten. De laatste jaren zijn kloostertafels en kasteeltafels erg populair in Nederland. Veel mensen willen een stijlvolle tafel voor in de kamer of juist voor buiten op het terras. Kasteel en kloostertafels zijn hier zeer geschikt voor.


Kloostertafels voor zowel binnen als buiten.

Als je binnen een mooie eettafel hebt staan, waarom dan ook niet buiten ? Precies daarom heeft Souren Furniture de teak houten kloostertafel ook voor buiten ontwikkeld. Een kloostertafel voor buiten heeft dezelfde prachtige uitstraling als de kloostertafel voor binnen. Tegenwoordig is deze tafel niet alleen zeer geliefd voor in de eetkamer maar ook buiten in de tuin komt men de kloostertafel steeds meer tegen. Countrywood is een online retailer van binnen- en buitenmeubelen van TOP-kwaliteit”, Bij ons vind je een enorme diversiteit aan houten meubelen.


Populair zijn onze handgemaakte kloostertafels welke op een ouderwetse Twentse wijze worden gemaakt. Verder hebben wij een groot assortiment hardhouten tuin- en picknicktafels. Daarom hebben wij dit model nu ook voor buitengebruik aangepast.

Speciaal voor en door ons ontwikkel de geliefde teakhouten kloostertafel voor buiten ! Teak kloostertafel voor buiten. Om een kloostertafel als tuintafel te gebruiken is voor de constructie gewenst dat het blad en ook de poten openingen heeft. Mooie landelijke Douglas kloostertafel voor buiten. Extra tof is dat deze tafel in Nederland wordt gemaakt. Deze luxe steigerhouten kloostertafel is schoongemaakt en geschuurd.


De tafels worden gemaakt van verschillende soorten hout, waaronder steigerhout. Het contrast van een kloostertafel maakt de tafel zo uniek. De kloostertafel wordt steeds populairder en steeds meer mensen halen er een in huis.


Een boomstamtafel is nooit hetzelfde en dat maakt deze tafels nou juist zo bijzonder. Doordat het massief hout is en mooi wordt gebeitst kunnen de tafels zowel binnen als buiten worden neergezet en zijn ze vrijwel niet kapot te krijgen. Ook onze kloostertafels en industriële tafels doen het erg goed.


Leuk bouwpakket kloostertafel ! Altijd al zelf een tafel willen maken? Pakket bestaat uit op maat gezaagde planken van nieuw onbehandeld steigerhout, Goed verzinkte schroeven en een bouwtekening. Het bouwpakket is zo samengesteld dat er zo weinig mogelijk schroeven zichtbaar zijn.


Daardoor krijgt iedere tafel zijn eigen stijl.

Ook door verschil in afwerking krijgen kloostertafels een uniek uiterlijk. Met bijpassende eetstoelen krijg je een verbluffend resultaat waar je gasten naar zullen opkijken. Met zijn robuuste uiterlijk is een kloostertafel ook geschikt voor in de tuin, waar u met veel familieleden kunt aanschuiven. Kom langs in een van onze showrooms of bestel de mooiste meubels direct bij ons online via onze webshop. Koop meubels en woonaccessoires voor een extra aantrekkelijke prijs en bekijk onze aanbiedingen.


Heb je vragen of wil je meer informatie over onze meubels?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts