vrijdag 10 maart 2017

Terrasverwarming low glare

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Terrasverwarming voor koele zomeravonden. Specialistisch advies nodig? Hoge kwaliteit, alle prijsklassen. Bekijk onze budget collectie.


Wij bezorgen door heel Nederland en België.

Snelle levering, uitstekende service. Geschikt voor ruim terras! Deze terrasverwarmer heeft een maximaal warmtebereik van m². Harcosun terrasverwarming is ontstaan uit praktijk ervaring waardoor een uitstekende combinatie van een stevige aluminium body met een hoogglans spiegel met daarin een topkwaliteit infraroodlamp.


Alle uitvoeringen zijn goed voelbaar tot ruim 3. Dit toestel geeft het zeer weinig licht af. Kies uit 8producten vanaf € 199. Alle terrasverwarmers uit voorraad leverbaar.

Ruime keuze tuinartikelen online. Wanneer de dagen langer worden zitten we graag ’s avonds buiten. Toch kan het in de avond flink afkoelen: een terrasverwarmer biedt dan uitkomst. Montage van de terrasstraler d. Bij een ULTRA LOW GLARE lamp wordt een reductie van tot gehaal Ultra LOW GLARE geeft een prettige oranje, ambiance verwarming. Wilt u advies over uw situatie, of weet u niet waar de heater(s) optimaal kunt positioneren?


Een low glare lamp is een lamp waar folie om heen zit die het licht tegenhoudt. Het licht is dan niet fel, maar nog altijd wel rood. Bij een low glare lamp wordt een reductie van tot gehaal kortom een prettige oranje verwarming. Webshop voor de particulier, horeca, installateur en andere belangstellenden. Onze expertise op het gebied van terrasverwarmers en de energiebesparende maatregelen hieromheen is onze sterke kant.


Superieure techniek, uitstekende werking en een elegante behuizing van massief aluminium. De nieuwste terrasverwarmer met low glare lamp en optionele dimmodule. Low Glare uitvoering minder licht! Met deze set hebt u direct een compleet pakket om uw heater netjes in te bouwen in uw plafond. Zoek je een muurmodel of een staande terrasverwarming ? De elektrische terrasverwarmer is een uitkomst als je jouw terras snel lekker warm wilt krijgen.


Dankzij het infraroodlicht trekt de warmte meteen je huid in en.

Deskundig advies van technisch team, desgewenst inclusief installatie! Solamagic Premium Webshop. Dit Duitse merk staat garant voor een van de beste terrasverwarmers die er zijn. Uniek is dat deze terrasverwarmers standaard in kleuren leverbaar zijn en mooi zijn in te bouwen in een. De speciale coating van de lampen, aan zowel de binnen als de buitenkant, verminderd het licht met ca zonder verlies van warmte.


Je verwarmt met deze plafond- of wandterrasverwarmer namelijk je terras zonder dat je daarbij last hebt fel, rood licht. Hij wordt standaard geleverd met een ophangbeugel voor montage aan wand of plafond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts