vrijdag 31 maart 2017

Oase inscenio dimmer

Oase Inscenio Dimmer Is Een Handige Dimmer Voor Vijverpompen. Schakelmateriaal specialist. Koop nú Dimmers in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met de apart verkrijgbare afdekking InScenio Rock past de InScenio perfect in de tuin.


Omschrijving Oase inscenio dimmer. Handige dimmer voor het dimmer van de vijverpomp van - 3watt. Eenvoudige montage en bediening middels een knop op het stopcontact. Let op deze dimmer is niet geschikt voor België!


Of je nu kiest voor een mooie zwemvijver, siervijver of koi vijver, tuinvijvers met beekloop, spetterende watervallen en fonteinen. Bij Oase vind je alle benodigde artikelen om je droomvijver te realiseren. Deze Inscenio Dimmer van Oase biedt plaats voor de aansluiting van één elektronisch product.


Oase inscenio dimmer

Middels deze dimmer kun je zelf de precieze flow van je vijverpomp bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld de doorstroming door je vijverfilter variabel regelen of kun je de kracht van je waterval of beekloop naar eigen wens aanpassen. De dimmer is een uniek apparaat waarmee u op een eenvoudige manier de pomp kunt regelen. U kunt doormiddel van deze dimmer op een goede manier de verlichting dimmen maar ook bijvoorbeeld de vijverpomp die u iets zachter wil laten lopen.


In enkele zinnen kunt u de OASE InScenio Dimmer samenvatten. Ruim aanbod van Topmerken. Advies op maat van experts. De Inscenio dimmer van Oase kan maximaal belast worden tot 3Watt.


Oase inscenio dimmer

De beschermkap van de Inesecnio dimmer werkt prima tegen spatwater en als mechanische bescherming. To be on the safe side: The InScenio cover protects the electronic parts from splashing water. In addition, with the optional InScenio Rock cover the InScenio can be seamlessly integrated into the garden.


Regel eenvoudig de lichtsterkte van de verlichting in uw tuin of vijver met de InScenio Dimmer ! De InScenio Dimmer is een spatwaterdichte stekkerdoos met een handmatig instelbare dimmer van tot 300W. Dit buitenstopcontact maakt het mogelijk om het afgegeven licht van de desbetreffende lamp te dimmen voor een sfeervol effect. Bestel alle soorten Tuinartikelen! Tuingereedschap I Tuinkassen I. The powerful filter and watercourse pumps are characterised by an extremely compact space-saving design. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Om de stroom en spanning te regelen van een bepaald product dient er een dimmer nodig te zijn. Maar gelukkig biedt Oase hier een oplossing voor! Met behulp van InScenio Dimmer bent u in staat om ieder vijvertechniek naar uw eigen wensen en eisen te regelen. Slim stroomaansluitsysteem voor de hele tuin.


Bijzonder eenvoudig en flexibel te installeren, geheel zonder grondwerkzaamheden. Uitbreiding achteraf altijd heel comfortabel mogelijk. Het hele jaar te gebruiken dankzij de stekkerdozen met. De grondpen garandeert een veilige verankering in. Mooi groot assortiment voor de verlichting van uw vijver.


Vijververlichting Webshop heeft alles voor de vijver in hun webshop. Heel veel mensen zijn op zoek. Op werkdagen vóór 15:uur bestel volgende dag in huis.


Oase InScenio 2voor al je elektra bij de vijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts