woensdag 22 maart 2017

Evergreenz eemhof

Boek je vakantie of weekendje weg en profiteer van de beste deals! Vakantiepark De Eemhof in Zeewolde. Boek nu en profiteer van unieke kortingen en specials! Bestel nu bij Banden-giga.


Ze zijn zeker een bezoekje waard! Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Evergreenz is een all-you-can-eat buffet voor de hele familie.


Een lekkere salade, vlees of vis, frites of soep, een kinderbuffet en. Een bijzondere rustieke omgeving, herinneringen van prille mei dagen, zwoele zomeravonden en mooie najaarsmiddagen. Want het concept zoals we dat nu nog kennen wordt steeds zeldzamer.


Evergreenz eemhof

En ook De Eemhof krijgt er nog eentje. Ow, en Het Heijderbos ook nog. Die van De Huttenheugte is nog voor de herfstvakantie klaar! Ook hier is het weer een ‘eigen. Center Parcs - De Eemhof , Zeewolde: Bekijk 1. Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Deze video is een dag voor de opening gemaakt. En het kan hier en daar een beetje rommelig zijn. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


Daily a changing buffet and good mood. The dinner can be combined well with the breakfast buffet and you save by the combi still a few EUR. Het Grand Cafe op De Eemhof.


A marina and a lazy river are other highlights, and accommodations offer conveniences like refrigerators and microwaves. De Eemhof ligt aan het Eemmeer, een waar paradijs voor surfers en zeilers. Op de indoor surfsimulator Flow Rider waan je je even in de krachtige branding van Hawaii. En ga anders voor de 154m lange adrenalinerush van de Turbo Twister.


Evergreenz eemhof

Get a preview of all our latest news and best offers. Ga sloepvaren op het meer of maak een rondvaart op een van de grachten en binnenzeeën in de omgeving. Het park biedt een ruim aanbod faciliteiten voor alle weersomstandigheden. Het buffet ziet er uitnodigend uit. Het Fuego grill-restaurant.


Pannenkoeken: altijd goed! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om (net als wij) eten af te halen of zelf klaar te maken. U kunt bij De Eemhof een fiets huren om het omringende platteland te verkennen.


Evergreenz eemhof

Dit deel heet Marina De Eemhof. Er zijn ongeveer 1appartementen en daarnaast ook zes woonboten beschikbaar voor verhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts