donderdag 9 maart 2017

Husqvarna frontmaaier

Vind frontmaaier husqvarna het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle merken - Laagste prijs. Zo maakt de speciale servicepositie van het maaidek het gemakkelijker om een onderhouds- of schoonmaakbeurt uit te voeren.


Andere praktische details zijn de kantelende motorkap en de eenvoudige toegankelijke onderhoudspunten.

Onderhoud wordt zo een fluitje van een cent. Onze Riders, zitmaaiers, zijn het perfecte voorbeeld. Frontmaaiers zijn ideaal voor het snel en gemakkelijk maaien van uw gazon.


Het voordeel van een frontmaaier is de grote wendbaarheid tijdens het maaien. Husqvarna Frontmaaier bestel je bij Wolfswinkel. Tevens biedt een frontmaaier een goed zicht over het te maaien oppervlak.


Zeer wendbaar door achterwielbesturing en voorwiel aandrijving.

Uw ervaring op onze site is een prioriteit. Een compacte frontmaaier voor de kleinere tuinen. Met een maaibreedte van of 95cm. Dit type is ook verkrijgbaar in een accu frontmaaier. De efficiënte frontmaaier voor de middelgrote tot grote tuinen.


Verkrijgbaar met een maaibreedte van of 103cm. Bij zitmaaiers heeft u de keuze uit een frontmaaier , hierbij zit het maaidek aan de voorzijde - tuintractor hierbij zit het maaidek onder de machine tussen de wielen. En de bekende Zero Turn maaier, dit is de meest snelle manier van maaien omdat deze machines super wendbaar zijn! Het maaidek is bevestigd aan de voorkant van het apparaat zodat u een perfect overzicht heeft van uw werkterrein.


Daarnaast werkt de maaier stabiel op hellingen en heuvels door het lage zwaartepunt en het hoogwaardige AWD-systeem. Vergelijk meer dan 8grasmaaiers! Voor de laagste prijs op Beslist. Eveneens kunnen ze worden voorzien van een sneeuwschuif en borstel, waardoor de Riders breed inzetbaar zijn. En mocht u deze machine tijdig willen inruilen tegen een nieuwe zijn de inruilwaardes ook nog eens zeer gunstig.


Krachtige pk briggsstratton benzine motor, met een maaibreedte van 85cm messen, maaihoogtes, automatisch voor -en acht. De maaier rijdt met behulp van het Epos-satellietsysteem.

De machine wordt getest op drie locaties. De autonome maaier is een omgebouwde hybride Rider. Wilt u de machine een keer zelf aan de tand voelen, dan is dat bij ons altijd mogelijk.


Vraag naar de mogelijkheden. Compacte en efficiënte All-Wheel-Drive frontmaaier die het hele jaar ingezet kan worden voor onderhoud in € 15. Dankzij het Epos-systeem werkt de frontmaaier op tot centimeter nauwkeurig. Hooghiemstra Hardegarijp BV - al meer dan jaar specialist in gazon-, tuin- en parkmachines.


Door zijn zeer solide bouw en wenbaarheid is het momenteel de frontmaaier die u kopen kunt. Het innovatieve, niet-verstopte opvangsysteem voedt het maaisel recht van het aan de voorzijde gemonteerde maaidek naar de opvangbak. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veilighei zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Efficiënte rider met Combi maaidek, dat eersteklas BioClip en achteruitworp maairesultaten biedt.


Geschikt voor huiseigenaren die hoge efficiency, gebruiksvriendelijkhei superieure manoeuvreerbaarheid en een plezierige rit wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts