donderdag 30 maart 2017

Rekstok in tuin

Je eigen rekstok in de tuin? Bestel nu voordelig op bol. Vind rekstok tuin het nu op Kensaq. Start met zoeken bij Visymo. Het ontwerp is een combinatie van duurzaamhei solide constructie, maar toch een onopvallende uitstraling.


Iedereen ziet natuurlijk graag dat de kinderen lekker buiten spelen, maar willen niet een kolossaal groot speeltoestel in het zicht midden in de tuin. Wilt u een compleet duikelrek kopen? Hier vindt u complete sets duikelrekken met verschillende soorten palen. We leveren duikelstangen met palen in veel verschillende.


Houten rekstok met kunstof ringen incl touw. In zeer goede staat verkerende houten rekstok met kunstof ringen incl touw. Door onze dochter altijd binnen in de. Er zijn een tweetal mogelijkheden bij een duikelrek: een enkele of dubbele rekstok. Een enkel duikelrek is makkelijker om te plaatsen in de tuin en is uitnodigend voor uw kind om zelf wat trucjes te oefenen.


Rekstok in tuin

Bij een dubbel duikelrek kan uw kind samen met een vriendje of vriendinnetje plezier maken in de tuin. De duikelstang 108cm incl. Deze knalrode stang schittert en tovert een feel-good gevoel in uw tuin. Kan ik volstaan met de palen een flink eind de grond in slaan, en zo ja hoe ver ( rekstok ca 1hoog) of moet ik de palen verankeren in beton?


Duikelstangen koop je eenvoudig online bij bol. Let er hierbij op dat de stalen ankers van het duikelrek nog enkele centimeters boven het maaiveld uitkomen. Meet hierna of het duikelrek recht staat met een waterpas. Vervolgens zet u het duikelrek vast met de bijgeleverde stellatten. Als laatste stort u beton in het gat.


Rekstok in tuin

Na enkele dagen uitharden hebt u het duikelrek stevig in uw tuin geplaatst. Maar er is wel een plek waar je alle schommels en ander speelgoed altijd kunt bekijken, dat is op onze website. Kijk daar in alle rust van achter je computer welke schommels we voor je hebben. En heb je een mooie gevonden?


Dan kun je deze gelijk online kopen. Wij bezorgen je zware schommeltoestel dan netjes bij jou in de tuin. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Maak van je tuin de ultieme speelplaats!


Rekstok in tuin

Met de duikelstangen van Praxis creëer je in een handomdraai de meest avontuurlijke plek om te spelen voor je kinderen. Zie hoe je zoon of dochter urenlang in de rondte draait op de fraai vormgegeven rekstokken. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je kroost niet genoeg lichaamsbeweging krijgt. Bekijk de foto van jantinemet als titel zelf rekstok maken en andere inspirerende plaatjes op.


Restant van het water gaat in de tuin voor de planten! Wickey is benieuwd hoe uw kinderen aan de rekstok hangen en koprollen maken. Als uw kinderen graag turnen, maar u geen tuin hebt of om andere redenen. Hartstikke sportief en lekker gezond bezig zijn!


Of wilt u zelf een opstelling voor een duikelrek maken, bijvoorbeeld aan een speeltoestel wat u al heeft? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde hoveniers uit uw regio!


Zelf een rekstok maken in de tuin of ergens anders rondom het huis, is makkelijker dan dat je misschien dacht. Je hoeft vanaf nu geen jarenlange ervaring meer te hebben als doe het zelver of klusser, want met de bouwtekening voor een rekstok kan je dat nu helemaal zelf maken. Indicatie verzendkosten: € 400.


Duikelrek douglas dubbel Douglas duikelrek 2-persoons, ook wel kukelrek of rekstok genoemd. Onmisbaar in de tuin voor meisjes die. Het toestel bestaat uit een gepoedercoat stalen frame, voor een duurzame bescherming tegen roest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts