maandag 27 maart 2017

Brievenbus in deur

Kwaliteit voor de beste prijs! Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. Zoek naar gamma brievenbussen op de nieuwe KensaQ.


Met een briefplaat heb je het gemak van post die meteen in jouw huis ligt. Het nadeel is dat er een opening in de deur gezaagd moet worden, dus je moet ook voor de komende jaren zeker zijn van je keuze.

Heb je een huisdier, dan kan het problemen opleveren wanneer de post op de deurmat valt. Bestel online, morgen in huis! Of bezoek onze showroom in Zutphen.


Hierbij heb je de keuze tussen een staande brievenbus of een briefplaat in de deur , die ook wel bekend staat als een brievenbusklep. Zeker wanneer de afstand vanaf de weg tot aan je woning groot is, kan een staande brievenbus praktischer zijn dan een briefplaat in de voordeur. En deze dient dan zo kort mogelijk aan de weg te staan.


Voor het ontvangen van post via de deur of via een muur van uw woning hebben wij speciale brievenbuskleppen. Aan de achterzijde kunt u een tochtklep plaatsen zodat er niet teveel kou via de brievenbus in huis kan komen. De postbode moet er makkelijk bij kunnen.

Brievenbus in deur plaatsen. Briefplaten zijn platen voor de buitenzijde van de brievenbus in de deur. Denk bijvoorbeeld aan briefplaat ovaal, briefplaat met klep, een briefplaat rechthoek.


Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak.


Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Bij Online Deurbeslag Shop vindt u diverse soorten brievenbusplaten. Allen van een prima kwaliteit en bijzonder scherp geprijsd. Sommige brievenbussen hebben lamellen bij de gleuf en een slot.


Zo is je post beschermd tegen diefstal. Qua stijl kun je ook alle kanten op. Kies een antraciete RVS brievenbus naast je donkere deur , of creëer juist een contrast door bijvoorbeeld een groene, of een brievenbus in een opvallende kleur te kopen. Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier!


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Betaal slechts € verzendkosten.

Deze brievenbussen zijn geschikt voor wandmontage of om vrijstaand te monteren. Daarnaast vindt u hier ook de opbouw onderdelen voor brievenbussen in een pilaar, poer, deur of muur. De belangrijkste eis is dat uw brievenbus zo dicht mogelijk aan de openbare weg staat. Wanneer uw brievenbus in of aan uw woning zit, dan mag de afstand die de postbezorger moet afleggen vanaf de openbare weg naar uw brievenbus niet meer dan meter bedragen. Als het voorste deel van het pad naar uw woning over een stukje gemeentegrond loopt.


Onderhoud van uw brievenbus Deuren, Kleppen, Inbouwbus Voor de doe-het-zelvers onder ons hebben wij tevens ook aluminium brievenbusdeuren en inbouwbussen of inbouwpostkasten met bijhorende kleppen in ons aanbod. De binnenkant van deze mailbox biedt voldoende ruimte voor je post! Dankzij de gebruiksvriendelijke details, zoals de openstop van de deur , is de brievenbus bijzonder functioneel. De buitenmaat van de rand (het frame) is Hx B2cm.


Deze roestvrijstalen brievenbusdeur heeft een strakke omlijsting. Inbouw brievenbus deur in frame van RVS Hoogte 27cm breedte 27cm toe te passen inmetselen in stenen poortpalen muren sokkels zuilen kolommen of pilaren. Is voorzien van een brievenbusslot met sleutels. Bezorger heeft pakketje dusdanig door de brievenbus gedrukt, dat de brievenbus aan de binnenkant van de deur afgebroken is. De deur is hierdoor beschadigd.


Leuke dingen en minder leuke dingen: een brievenbus doet zijn werk en hoort bij een huis. Of je nu een brievenbus zoekt voor in de deur , vooraan je oprijlaan of hangend naast de voordeur: bij ons vind je altijd de brievenbus die je zoekt. Wil je bepaalde zaken buitensluiten, dan is alleen de deur zelf niet altijd genoeg.


Vaak kan je de brievenbus dan met schroeven aan de grond verankeren, zodat hij bij harde wind overeind blijft staan. Als je een brievenbus op je deur wil monteren heb je een briefplaat nodig. Deze zijn er ook met tochtborstels, die tocht in je huis voorkomen.


Ook kan je een brievenbus voor op de muur kopen, die monteer je vaak met schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts