maandag 20 maart 2017

Reishangmat

Reishangmat

Vergelijk nú online vanaf € 149. Reishangmat : ideaal voor onderweg! Een reishangmat is speciaal gemaakt voor op vakantie. Het is een lichtgewicht hangmat die je tot een klein pakketje kunt opvouwen. In tegenstelling tot de meeste andere hangmatten in onze online hangmattenwinkel, die gemaakt zijn van katoen, zijn de reishangmatten gemaakt van een soort parachutestof.


De Hangmat Gigant heeft ook aan je vakantie gedacht met dit mooie assortiment hangmatten. We gaan op reis en we nemen mee. Onmisbaar voor iedere reis waar je wilt ontspannen. Lichtgewicht en compact zodat deze altijd nog wel bij de bagage past.


Bij Rainbow Hangmatten vindt je echt de grootste collectie reishangmatten. Zo verkopen wij de Ticketothemoon (TTTM) reishangmatten in verschillende afmetingen. Hoe werkt een reishangmat ? Daar wil je natuurlijk maximaal van genieten.


Met deze reishangmat kan dat zeker! De compacte hangmat is licht van gewicht. Bovendien ligt de hangmat ook nog eens heerlijk comfortabel.


Hang de witte hangmat op tussen twee bomen of speciale palen. De reishangmat is gemaakt van nylon en geschikt voor persoon. Om de lichtgewicht reishangmat makkelijker te bevestigen en weer los te maken, combineer je hem met onze karabijnhaak en het reis touw. Voor de reislustigen onder ons is de reishangmat ontwikkeld. Ontdek deze hangmat die werd ontwikkeld door ons team, zelf kampeerders.


Handig en veelzijdig, zowel op de camping als midden in de natuur. De optimale ligpositite is diagonaal, in deze positie is de rug recht en wordt de hangmat door uw lichaam geopend. En wil je het nog een beetje comfortabeler maken, combineer de reishangmat dan met een opblaasbaar reiskussen van Cocoon. Ondanks zijn lichte gewicht kan deze Exped reishangmat tot 1kg dragen.


Bestel je reishangmat voor 16:uur en we verzenden de reishangmat vandaag nog! Wilt u graag comfortabel van uw reis kunnen genieten? Dat kan met onze reishangmatten. Deze zijn gemaakt van parachutestof, waardoor ze zeer licht zijn.


Reishangmat

Een goede reden dus om bij Tropilex je reishangmat te bestellen! JE REISHANGMAT LAST-MINUTE IN HUIS! Alle (reis)hangmatten hebben wij op voorraad en kunnen we super snel leveren: voor 16:uur bestel morgen in huis! Je betaalt geen verzendkosten en je mag de reishangmat 3dagen gratis retour sturen!


De Bo-Camp reishangmat straps is tijdelijk uitverkocht. De ideale reishangmat is naar ons idee licht qua gewicht en zo klein dat hij altijd in je bagage past. De hangmat Colibri Green is gemaakt van 1 Parachute zijde (trilobal nylon) een lichtgewicht, sneldrogen ademend en compact materiaal.


Door de parachutestof is de hangmat luchtdoorlatend en neemt deze geen vocht op. De hangmat Moskito is gemaakt van Nylon, lichtgewicht, sneldrogen ademend en compact materiaal. Het liggedeelte van de hangmat is 2centimeter lang bij 1centimeter breed.


Deze reishangmat is voorzien van een moskito net. Ze zijn van lichtgewicht en je kunt ze heel compact opvouwen tot een klein pakketje. Hierdoor past je hangmat heel makkelijk in je backpack en neem je hem overal mee naartoe. Parachutestof is zeer licht van gewicht en ruimtebesparen wat ideaal is voor een reishangmat.


Reishangmat

Het gewicht van deze hangmat, inclusief de ophanging, is bijna niets. Je neemt hem dus makkelijk mee in je backpack of koffer. Er zijn weinig spullen die zo’n groot vakantiegevoel oproepen als de hangmat.


Je denkt dan al snel aan een strand met twee palmbomen waar de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts