woensdag 22 maart 2017

Narcissen bollen kopen

Breng Kleur terug in uw Tuin met de Bloemen, Planten en Zaden van Bakker. Geurende rozen of toch haagrozen? Narcissenbollen van alle merken op beslist. Groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen. Snel, makkelijk en veilig online bestellen!


Bekijk ons aanbod en kies uw favorieten!

Als je op zoek bent naar voordeelpakketten, kun je bij ons voordeelzakken narcissen kopen (2 of 1bollen !) voor groothandelprijzen! Bloembollen kopen tegen groothandelsprijzen? Gratis verzending vanaf €699. Goedkope bollen online bestellen: €99.


Vandaag besteld = morgen in huis! Zelf narcissen bollen planten om er vervolgens zulke mooie bloemen uit te zien komen, is een feest. U bestelt uw narcissen bollen goedkoop bij Koopbloembollen.


Wij verkopen zowel de bollen van klassieke gele narcissen als andere mooie varianten voor een zeer voordelige prijs. Snel en gemakkelijk online kopen , vanaf 3gratis bezorgd.

Afhankelijk van het seizoen wisselt het aanbod in onze webshop. Nacissen kunnen heel goed samen gaan met violen die u in het najaar boven op de bollen plant. Wil je meer weten bekijk alle bloembollen assortiment. De bollen gaan voor de winter de grond in en het voorjaar daarna steken de bloemen de kop op.


Als de narcis in een goede grond geplant is, houdt hij het vele jaren uit. Ook daarom is de narcis een goede investering: u heeft er jaren plezier van. Bij Fluwel hebben we een ruim assortiment van verschillende soorten narcissen. U kunt uw bestelling afhalen of thuis laten bezorgen. Wij adviseren om tegelijk met uw narcissen ook een zak met goede (pot)grond te bestellen om uw narcissen een goede start te geven.


Wilt u toch liever andere bloembollen? Kijk dan ook bij onze sneeuwklokjes, hyacinten of lelies. Kwaliteit Bollen , Ruime Keuze. Liefst met het puntje naar boven, maar ook als je dat niet doet zullen de bollen opkomen, hooguit iets onregelmatiger qua lengte. Een kijkje op de website – waar nog veel meer bijzondere soorten te vinden zijn – is dan ook zeker de moeite waard.


De stinzenbollen staan vanzelfsprekend in de lijst, maar u kunt ook kiezen voor andere verwilderingsbollen voor de voorjaarstuin. Probeer eens uit welke bollen en knollen in uw tuin het beste groeien en laat u verwonderen. Winkel gerund met behulp van PrestaShop.


Waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen. Profiteer van kortingen tot.

Bloeiende bollen , zoals narcis, hyacint, muscari en natuurlijk de tulp, geven je tuin bijna het hele jaar door kleur. En wat is er leuker dan je zelf geplante bolletjes op een onverwachte moment tot bloei te zien komen? Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Leg de bol of meerdere bollen erin en maak het gat weer dicht met aarde. Geef de bollen na het planten water, zodat ze goed gaan groeien.


Wanneer de bollen gaan bloeien kun je heerlijk genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts