donderdag 16 maart 2017

Aluminium overkapping met doek

Zoek naar overkapping doek op de nieuwe KensaQ. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. De rust en schaduw die een aluminium terrasoverkapping in uw tuin brengt, is een ware luxe. Maar dat wil niet zeggen dat u veel ruimte nodig hebt om hiervan te genieten.


In een compacte achtertuin past een aluminium overkapping met doek.

En voor horecaterrassen met tientallen couverts hebben we ook oplossingen. Wil je extra lang plezier hebben van je terrasoverkapping van doek , onderhoud het dan goed. De meeste doeken kunnen niet goed tegen neerslag en vocht.


Daarom kun je deze doeken het beste alleen ophangen als je ze wilt gebruiken. Dat kost je overigens maar vijf minuten en zorgt er wel voor dat het doek net zo lang mee gaat als jij wilt. Het flexibele systeem van de aluminium terrasoverkappingen heeft standaard een waterdicht pvc- doek.


Uniek is ons ingebouwde regenafvoersysteem.

Daardoor kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten. SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met jaar garantie en een lange levensduur. Uiteraard zonder al te veel.


Je krijgt snel de prijzen in huis zodat je eenvoudig de beste deal vindt en geld bespaart. Zo wordt de keuze nog makkelijker. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw overkapping in een volwaardige buitenkamer.


Met een stijlvolle aluminium overkapping zijn die problemen niet meer aan de orde. Onder onze aluminium overkapping heeft u geen last van een te felle zon, regen of wind. Want een aluminium overkapping is weerbestendig en geven een luxe uitstraling aan uw woning of bedrijf! Verandaland heeft een uitgebreid aanbod aan moderne aluminium.


Slank design: een overkapping van een terras met doek oogt vaak heel slank en strak. Zeker als je kiest voor een terrasoverkapping met aluminium. Contact met natuur: overkappingen met doek geven meestal een groter gevoel van contact met de natuur, in vergelijking met andere overkappingen.


Geniet nog meer van uw buitenruimte door de terrasoverkapping met uitschuifbaar doek te voorzien van onderbouwelementen zoals glazen schuifwanden of rits-screens. Kies je voor hout of aluminium ?

Veldman maakt al meer dan 1jaar de Pergola op maat het frame van de overkapping kan van hout, staal of zeewaterbestendig aluminium gemaakt worden. Het aluminium heeft een poedercoatbehandeling ondergaan, waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. U kunt kiezen voor een aluminium terrasoverkapping in combinatie met doek of met glas.


U kunt er ook voor kiezen om uw overkapping te voorzien van een glazen schuifwand. Het geheim van vrije tijd is ermee doen wat u wilt. Daar hoort een overkapping bij die heel flexibel is: de aluminium overkapping met zonwerend doek. Eén druk op de knop en het is geen overkapping meer, maar een plaats voor zonaanbidders.


Het is maar waar u vandaag zin in hebt. Veel van deze mogelijkheden voor uw terrasoverkapping zijn in onze showroom te zien. Wij nodigen u uit om in onze showroom langs te komen en te bekijken welke opties er zijn voor uw aluminium overkapping , schuifdak of terraskamer. De goedkoopste optie: door alleen een doek te bestellen en hier een aantal palen aan te bevestigen kun je voor weinig geld al een beschutte plek creëren in de tuin. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Dit geeft dan meer een tent idee dan een overkapping. Zo geef je de illusie dat het doek. De weinor PergoTex II bestaat uit een elegante aluminium constructie met daarop een volledig waterdicht PVC- doek dat naar wens te openen en te sluiten is.


U bepaalt dus zelf of je geniet van de zon of juist beschutting tegen diverse weersomstandigheden creëert! Aluminium is een populair materiaal voor overkappingen. Een aluminium overkapping is ook erg praktisch in gebruik, vraagt weinig onderhoud en gaat een leven lang mee. Meer over de eigenschappen, mogelijkheden en prijzen van een overkapping in aluminium lees je hier. Als u zelf een terrasoverkapping, veranda of ander soort overkapping wilt maken, is aluminium een goede keuze.


Deze aluminium daken zijn te combineren met een onderstel van hout. Als plaatmateriaal wordt doorgaans polycarbonaat gebruikt. Daaronder schuift het doek van de zonwering.


Dit is geen gewoon zonweringdoek, maar een speciaal PVC- doek , al dan niet lichtdoorlatend. Wilt u op een regenachtige zomerdag buiten eten? U kunt het weerbestendige doek dag en nacht als afdak gebruiken.


Als u een aluminium terrasoverkapping hebt, kan dat. Er worden enkele willekeurige afmetingen opgegeven, grotere of kleinere maten zijn uiteraard mogelijk, Terco doet steeds maatwerk. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken.


U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Veel mensen zijn van mening dat aluminium het beste past bij een glazen of polycarbonaat (kunststof) overkapping en dat hout een betere combinatie vormt met een doek dat gebruikt wordt als zonwering. De veelzijdige mogelijkheden van aluminium overkappingen. Kunststof is vaak ook financieel aantrekkelijk en hoeft niet onderhouden te worden.


Zoek je moderne en strakke materialen, dan zijn aluminium en staal goede opties. Voor deze laatste twee betaal je wel meer. Het dak: naast het materiaal voor het frame moet er natuurlijk ook een dak komen. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen.


Je kunt deze van doek laten maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts