vrijdag 22 december 2017

Bodemplaat vuurkorf

Bestel je vuurkorf eenvoudig online in onze webshop! Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe Terrasverwarming online. Asplaat voor vuurkorf (Ø cm) - Met deze opvangplaat voor onder de vuurkorf zorg je dat vonken, as en houtresten worden opgevangen, zodat de tegels in de tuin mooi blijven. Zo kan er minder makkelijk brand ontstaan als er vonken op de grond terecht komen.


De bodemplaat heeft een diameter van centimeter.

Deze bodemplaat zorgt ervoor dat de grond onder de vuurkorf schoon blijft. Bescherm jouw tegels en geniet. Na een gezellige avond rond de vuurkorf leegt u de bak eenvoudig boven een daarvoor bestemde afvalbak. Dit model is van topkwaliteit waar u veel plezier van zal hebben.


Vuurkorf made by hand inclusief bodemplaat Vuurkorf made by hand extra stevig incl. Deze vuurkorf is met de hand vervaardigd. Een vuurkorf in de tuin zorgt voor warmte en gezelligheid maar veiligheid is hierbij van groot belang.


Deze metalen bodemplaat kan onder de vuurkorf worden geplaatst om er voor te zorgen dat as en houtresten niet op de ondergrond vallen.

Vuurkorf onderplaat vierkant De vierkante vuurkorf onderplaat van het merk 2L Home and Garden is geschikt om onder de. Bodemplaat voor vuurkorf vierkant. Asopvangbakken oftewel bodemplaten voor onder een vuurkorf of tuinhaard beschermen de ondergrond tegen schroeiplekken. Het vuur in uw vuurkorf of vuurschaal kan voor beschadigingen en troep op uw terras zorgen. Om dat te voorkomen, raden wij aan om een bodemplaat voor onder uw vuurkorf of vuurschaal aan te schaffen.


Deze plaat kan onder de vuurkorf gelegd worden, zodat de as hierop kan vallen. Om langer van een vuurkorf te kunnen genieten zijn er een aantal onderhoudstips. Zo blijft de vuurkorf schoon en hoeft hij niet elk jaar vervangen te worden. Wilt u dat de vuurkorf zwart blijft, verf deze dan na verloop van tijd met zwarte hittebestendige lak 2. Steek de vuurkorf aan met aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes of een aanmaakbriket 3. Een echt kampeergevoel, maar dan in de achtertuin!


Een vuurkorf hoeft echter niet alleen tijdens de zomer gezellig te zijn, juist tijdens de lente, herfst of winterdagen is de vuurkorf een absolute sfeermaker! Kies uit producten vanaf € 199. Vuurkorven zijn een geliefd decoratie-object voor de tuin. Ontdek ons ruime assortiment! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment vuurkorven. Meer geluksmomentjes buiten!

Heb je net een vuurkorf in jouw winkelmandje gelegd? Bestel dan ook nog deze bodemplaat om te voorkomen dat de ondergrond beschadigd wordt door de hitte. Ronde bodemplaat voor een standaard vuurkorf. Hierdoor valt de as niet op het terras en vermijd je elke vorm van schade.


Opgelet: Deze ronde bodemplaat zal roesten. De opstaande randen zorgen ervoor dat het as niet wegwaait dat gedurende verbranding uit de vuurkorf valt. Ideaal voor op het gras op terras.


Na gebruik de asopvangbak leegmaken boven een vuilniszak of container en klaar is kees. Vallende stukken hout en as worden opgevangen. Door het gebruik van een bodemplaat verhoog je de veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts