vrijdag 29 december 2017

Elektrische soldeerbout

Bekijk ons gehele elektrisch gereedschap assortiment online. Vind weller soldeerbout het nu op Kensaq. Meer dan 2soldeergereedschappen. Soldeergereedschap al vanaf €30. Er zijn echter ook simpele elektrische soldeerbouten zonder temperatuurregeling.


Deze zijn vooral geschikt voor het lichte werk zoals het solderen van onderdelen op printplaten.

De soldeerbout is uitgerust met een 3-dradig siliconen kabel en is niet onderhevig aan slijtage door veroudering. Elektrische soldeerbouten. Een soldeerbout is een stuk gereedschap met een metalen punt. Die punt wordt verhit (tot wel 4graden Celsius) om soldeertin te verwarmen en vloeibaar te maken.


Ook worden ze gebruikt voor fietsen, leidingen en overige kluswerkzaamheden. Bij HORNBACH hebben we soldeerbouten op gas, batterijen of elektrisch , hierdoor vind je altijd de soldeerbout die bij je past. Bij Manutan kun je rekenen op een snelle levering en een uitstekende klantenservice.


Solderen kan voor verschillende doeleinden worden gebruik.

Hier worden vaak kleine projecten gemaakt. Onderschat dat niet, het gebruik van een soldeerbout is lastiger dan de meeste denken, en dan leren zij dan al op jonge leeftijd. Ook moeten die soldeerbouten worden onderhouden. Gassoldeer- en soldeerbout met ingebouwde tin-aanvoer.


Wij verkopen ook een aantal meer bijzondere modellen voor gespecialiseerde klussen. Hierna bespreken we deze speciale uitvoeringen en hun toepassingen. Een gasbout is ideaal voor situaties, waarin je geen beschikking hebt over netspanning om een elektrische variant te gebruiken. In elektrische soldeerbouten wordt de benodigde warmte opgewekt in een soort gloeidraad (in normaal bedrijf gloeit de draad niet zichtbaar) binnen in het element van de soldeerbout. Dit element kan een holle cilindervorm hebben, de soldeerpunt wordt in dit geval in de holte geschoven.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wat je minimaal nodig hebt om te solderen zijn een soldeerbout en tin. Voor 22:bestel morgen in huis! Daarnaast zijn er echter nog veel meer accessoires die het solderen niet alleen makkelijker maar ook een stuk leuker maken. Sterker nog: soms zijn ze zelfs essentieel om adequaat soldeerwerk te verrichten!


Uitgevoerd met gebogen vernikkelde koperen soldeerpunt, opwarmtijd min. Vermogen 1watt, 2Volt, werktemperatuur 500°C. USB- soldeerbout voorzien van stiften met lange levensduur en touch switch met led.


Wil je een elektrische soldeerbout kopen bij Betaalbaarshoppen.

Bestel je op een werkdag vóór 16:0 dan kun je de volgende werkdag al aan je klus beginnen. Op werkdagen ben je ook van harte welkom bij ons afhaalmagazijn in Rhenen. Maar ook is de soldeerbout geschikt voor het solderen van elektronische onderdelen.


De soldeerbout heeft een fijne, platte punt, oftewel soldeerstift, met een diameter van 9mm, waarmee de elektrische soldeerbout van 15W onder meer te gebruiken is voor het solderen van printplaatjes, fijne bedrading en dun knutselmateriaal. De meeste hebben het op de middelbare school dan ook al geleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts