maandag 18 december 2017

Elektrische onkruidborstel

Elektrische Onkruidborstel Van Top Kwaliteit. Gratis Verzending Boven €49! Alle merken oa Euromac bestrijders! Laat deze handige onkruidborstel het werk voor jou doen.


Makkelijk onkruid bestrijden Onkruidbestrijding was nog nooit zo makkelijk met deze elektrische onkruidborstel.

Met de Güde elektrische onkruidborstel GFR 4wordt het reinigen van je tuintegels, terras of ander tegelpad een koud kunstje! Dankzij deze onkruidborstel hoef je niet meer te bukken om het onkruid te verwijderen: je loopt eenvoudig met deze borstel over de tegels en al het onkruid wordt snel verwijderd. Ook de verschillende accessoires voor dit apparaat zijn bij ons verkrijgbaar. Niets is zo handig als een elektrische onkruidborstel om ongewenste gewassen van uw erf te verwijderen! Verwijder snel en gemakkelijk onkruid tussen voegen.


Met deze eurom elektrische onkruidborstel verwijdert u snel en gemakkelijk on. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

De Onkruidborstel is voorzien van een krachtige 4watt elektro motor. Je kunt deze elektrische onkruidverwijderaar dus ook gewoon op houten vlonders gebruiken. Prijs en specificaties De prijs en specificaties van deze beste onkruidborstel kun je vinden bij de aanbiedingen van onkruidverwijderaars. Was bedoeld voor de oprit maar die is opnieuw bestraat.


Zo goed als nieuw Ophalen of. Een mooi aangelegd tuinpad of terras kan ontsierd worden door onkruid. Daarnaast kan onkruid er ook voor zorgen dat uw bestrating minder strak ligt. GAMMA heeft veel verschillende producten voor onkruidbestrijding in het. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het bundelvoordeelpakket wordt geleverd met een nylon borstel voor lichte begroeiing en een metalen borstel voor grover vuil. Wordt geleverd met totaal twee kunststoffen borstels. Deze GAMMA onkruidborstel is geschikt voor het verwijderen van grof en fijn onkruid op moeilijk bereikbare plekken. Deze elektrische onkruidborstel borstelt door middel van een ronddraaiende nylon borstel al het onkruid grondig tussen je voegen vandaan. Al het onkruid wordt op een milieuvriendelijke manier snel en grondig verwijderd.


Ook is deze onkrudborstel zeer makkelijk te hanteren.

De verwijderaar is gemaakt van kunststof en heeft een gewicht van 6kg. Hierdoor kan hij draadloos gebruikt worden. Hiermee verwijder je veilig, snel en eenvoudig alle onkruid van de oprit, terras etc. De steel van de elektrische onkruidborstel is verstelbaar.


Toch zijn er mensen die de voorkeur geven aan een onkruidborstel. Eurom 18V elektrische onkruidborstel. Het nadeel van een onkruidborstel is echter dat het borstelen veel kracht kost. Deze onkruidverwijderaar doet het werk bijna zelfstandig.


Onkruid verwijderen was nog nooit zo makkelijk als met de Euromac elektrische onkruidborstel die door middel van een ronddraaiende borstel op een milieuvriendelijke manier onkruid tussen uw tegels uit haalt. De machine wordt aangedreven door een motor, waardoor je niet zelf hoeft te krabben. Er zijn elektrische onkruidborstels die ook meteen de groene aanslag op de tegels, stenen en vlonders verwijderen. Dankzij de uitschuifbare handgreep kon werken met deze elektrische onkruidborstel niet makkelijker zijn: zo kan iedereen meteen de meest comfortabele werkpositie kiezen.


De ingebouwde borstelindicator leidt u duidelijk langs de voegen. En de borstel kan makkelijk worden vervangen dankzij de handige asvergrendeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts