dinsdag 26 december 2017

Geka koppeling

Bestel hier tuinartikelen online. Zoek gebruikte auto-onderdelen op kenteken. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bij PVC Voordeel kunt u terecht voor ieder type messing geka-koppeling.


Geka koppeling

Een geka-koppeling , ook wel klauwkoppeling genoemd is een snelle, solide en lekdichte manier om twee slangen aan elkaar te bevestigen voor de doervoer van water. Bent u op zoek naar een geka koppeling ? GEKA koppeling met slangtule, ook nastelbare GK koppelingen met slangtule. Een Geka-koppeling (klauwkoppeling) heeft het doel om twee slangen op een snelle, solide en lekdichte manier aan elkaar of de kraan te bevestigen voor de doorvoer van water.


Hierdoor kunnen de koppelingen eenvoudig en veilig worden gekoppeld en ontkoppeld. Bekijk het assortiment op de site! Kijk ook verder in onze webshop naar onze andere fittingen voor waterleidingen en kranen.


Geka koppeling

Dan bent u bij WitWay aan het juiste adres. De geka messing koppeling met slangtule voor het eenvoudig verbinden van waterslangen. Koop uw geka koppelingen gemakkelijk bij leidingshop! Snelle levering en hoge kwaliteit.


Met deze klauwen worden de koppelingen op een solide wijze aan elkaar bevestigd. Haak simpelweg de klauw achter de metalen rand van de andere koppeling. Wij vinden het heel belangrijk dat pvc artikelen voldoen aan uw wensen.


Geka koppeling

Gratis bezorging vanaf €1- Professionele merken Volgende werkdag in. voor uw eigen prijs. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Geka , messing driewegstuk. Vind gebruikte Koppeling gratis en snel via Onderdelenzoeker. Koop nú Koppeling in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Kies de maat van de tule, de koppeling is nastelbaar. Wellplast wil veel meer zijn dan alleen maar groothandel van technische producten. Vandaar dat we voortdurend investeren in de productkennis, zodat u altijd kunt. Bestand tegen olie, logen, zuren. Deze vindt u bij PVC-Handel.


Wildkamp helpt u graag verder! Een ruim assortiment en een scherpe prijs. Zo is er keus uit diverse soorten en maten. Techniparts heeft het allemaal in veel verschillende maten.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Stevige bajonet koppeling voor snel aan- en afkoppelen van slangen. Er zijn heel veel soorten koppeling binnendraa pvc24. Ook verkrijgbaar als RVS GK klauwkoppeling.


Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts