woensdag 6 december 2017

Zwembad de steur kampen

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. De Steur heeft geen inzicht in uw wachtwoord.


Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche.

Privacyverklaring werknemers en sollicitanten. Zwembad de Steur Sportfondsen Kampen - Burg. Van enige kinderziektes was nog wel sprake, zo is de fietsenstalling rondom het bad nog niet klaar en deed de kassa het in de vroege ochtenduren nog niet. Ook klaagden sommige bezoekers over het ontbreken van een hekje tussen het diepe en ondiepe kinderbad in. Als het mooi weer is gaat het dak open, zodat iedereen buiten kan zwemmen.


Voor de versterking van de inwendige mens kunnen de zwemmers terecht bij het restaurant. Pongers is de komende maand te vinden in Kampen. Kom lekker zwemmen in het gloednieuwe zwembad van Kampen.

Binnen zwemmen, buiten zwemmen, van de meters lange glijbaan glijden, het kan allemaal. Op de seniorenpagina’s van zwemmen. Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad ? De luchttemperatuur in het zwembad heb ik als aangenaam ervaren. In de “oude Steur ” kon het nog wel eens fris zijn als je daar nat het water uit kwam. Dat gebouw was vaak ook wat tochtig, vooral als je richting catacomben ging.


In het nieuwe bad voelt het overal aangenaam aan. De gemeente Kampen beschikt over een verouderd zwembad. Reden om een haalbaarheidsstudie te verrichten of renoveren haalbaar is. De te maken kosten voor renovatie om een duurzaam bad te realiseren wegen echter niet op.


Voormalig en verlaten zwembad de Steur in Kampen. Hiermee komt een einde aan jaar geschiedenis. Waar vroeger de koeien graasden, ontstond begin vijftiger jaren een diepe.


Het nieuwe zwembad bestaat uit drie zwembaden met ieder een eigen zwemzaal. Er is een apart doelgroepenbad met een verdiept deel voor de duikvereniging. Daarnaast is er een meter bad bestaande uit zes banen.


Het nablussen zal nog wel geruime tijd duren.

Vanaf het middaguur trokken er dikke rookwolken over de stad. Er was een NL-alert naar omwonenden uitgegaan met het advies ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten. Vind hier alle deals in Zwolle!


Weer of geen weer, bij zwembad de Steur in Kampen kan je heerlijk zwemmen, glijden en duiken! Het meter wedstrijdbad met verstelbare bodem over de helft van het ba het meter doelgroepenbad voorzien van een verstelbare bodem over de helft van het bad en een lage duikplank en het recreatiebad met meter lange en 6. Veilige speelwatertuin voor de allerkleinsten. Aan de Horstsingel zijn er grote rookwolken te zien, aldus één van de omstanders. Er zijn zo’n brandweerwagens gesignaleer evenals een groot aantal OVD (Officier van Dienst)-auto’s.


Kampen zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen en sluit zich dit jaar aan bij de internationale campagne Orange the World. KAMPEN - De brandweer is zondagochtend met groot materieel uitgerukt voor een brand in het oude zwembad. Boven de stad waren grote rookwolken te zien.


Later volgt meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts