donderdag 14 december 2017

Schommel duozit

Kies uit producten vanaf € 195. Een fantastische schommel voor het hele jaar door buiten te spelen. Schommels en Schommelaccessoires. Van schommelzitje tot klimtouw en duikelstang.


Hier voor de laagste prijs te koop!

Kunststof duo-zit schommel , plezier voor met deze duozit , eenvoudig te monteren op uw schommel of speeltoestel, WICKEY goede kwaliteit, scherpe prijzen! Een kunstof duoschommel voor twee personen. Geheel van kunstof waardoor de duozit goed weerbestendig is. Deze houten duo schommel is van het merk Exit uit de Aksent speellijn. Deze schommel zal dankzij zijn vormgeving en moderne kleur prachtig staan in elke tuin.


De zitjes hebben een lime groene kleur en de koppelstukken zijn gemaakt van metaal. De dubbele schommel is gemaakt van metaal, waardoor hij zeer stevig en robuust is.

Levering bevat ook twee ronde schommelhaken om de schommel aan ronde balken te bevestigen. Het was wel even heel lastig om het ijzer zover te kunnen samenduwen, dat de schommel goed gemonteerd is. Maar als t dan eenmaal goed zit, zit het goed.


De kinderen hebben er veel lol van. Dan is het een schommel , dan een piratenschip of een ruimtevoertuig, een prinsessenkoets. Ze verzinnen er vanalles mee. Productinformatie schommel duozit. Bovenaan de schommel zijn ronde schommelhaken bevestigd die geschikt zijn voor ronde balken van 100mm.


De maximale belasting van deze schommel is 80kg. Bespaar tot wel via kiesproduct. Duozit schommel gemaakt van metaal met kunststof zitjes, geschikt voor twee kinderen. Geleverd met ronde schommelhaken.


Maximale belasting is 80kg. Wat zijn de specificaties? Duoschommel rood gemaakt van metaal met twee houten zitjes. Geschikt voor twee kinderen.

Bij het plaatsen van de schommel is het belangrijk op de veiligheid te letten. Het kind moet tijdens het schommelen nergens tegenaan kunnen botsen. Ook is het handig als er achter de schommel voldoende ruimte is omdat de kans groot is dat er in het begin geduwd moet worden als je kind nog niet zelf kan schommelen. Het zitje heeft een lengte van 90cm en een breedte van 38cm. Klik hier voor meer informatie.


Gardenas schommel duozit hout en metaal groen. We hebben voor ieder de juiste schommel afmetingen. Een schommelzitje zal in vele gevallen even comfortabel zijn als een schommelstoel. Laat het ons duidelijk zijn, traditionele schommelstoelen zitten niet in ons gamma. Naast een enkele schommel is ook de duoschommel of de duozit schommel populair.


Voordelige leuke schommelzitjes in verschillende soorten, kleuren en maten. Denk aan enkele schommels, duo schommels, houten zitjes, kunststof ztjes of baby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts