vrijdag 15 december 2017

Gietijzeren plaat

Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering. Vind gietijzeren plaat als je nu zoekt. Zoek naar gietijzeren plaat. De grootste collectie tuingaas vind je hier!


Tuingaas tegen de laagste prijzen.

Voeg een mooie decoratie toe aan uw openhaard. De haardplaten zijn gemaakt naar modellen van antieke haardplaten. Voordelen van een gietijzeren haardplaat zijn dat deze een hoger rendement geeft door de hitte uitstraling van de haardplaat. Daarnaast voorkomt of verbergt een haardplaat scheuren in uw achterwand.


Een gietijzeren haardplaat neemt warmte op die anders verloren gaat en geeft deze weer af aan de kamer. Een haardplaat of kachelplaat werkt dus als een radiator en daardoor kan de efficiëntie van de open haard met maar liefst toenemen. Paellapan, hapjespan en gietijzeren poffertjes plaat.


Opruimprijs van slechts euro voor pannen om paella, poffertjes of hapjes te serveren.

Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze grillplaat is ideaal voor het bakken van vlees, vis en groente, maar ook voor pizza’s en eieren. De grill plaat is volledig vervaardigd uit gietijzer en is voorzien van één geribbelde en één platte kant, die beiden gebruikt kunnen worden om te bakken en te grillen.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Des te vaker je gietijzeren kookgerei gebruikt, des te beter het werkt (en des te meer je het aandacht geeft). Bewaar deze pagina Print hem uit, zet hem in je favorieten, gebruik hem als geheugensteuntje. Speciaal voor de Dutch Oven heb ik ook een artikel geschreven.


Door de wijze van produceren kennen voorwerpen van gietijzer, bijvoorbeeld pannen en verwarmingsradiatoren, een nog grotere materiaaldikte dan bijv. Vallen er bij jou ook wel eens ingrediënten tussen het rooster van je Big Green Egg? Daar hebben wij de Cast Iron Plancha Griddle voor in de collectie.


Op deze gietijzeren plaat gril je delicate en kleine gerechten op de geribbelde kant en bak je pannenkoeken of eieren op de gladde kant. Handig als je iets snel op de barbecue wilt leggen zoals groenten, aardappels of vis zoals garnalen. De kookplaat is geheel preseasond en direct klaar voor gebruikt. Bij de plaat wordt een houten plank geleverd zodat de gietijzeren kookplaat makkelijk meegenomen kan worden naar de tafel zonder je handen te verbranden.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Gietijzeren pannen: alles wat je moet weten. Zo worden er nog steeds gietijzeren pannen gebruikt die meer dan 1jaar oud zijn. Het voordeel van gietijzer is dat het een puur product is zonder chemische lagen.


Grillplaat of bakplaat kopen? In ons assortiment vind je diverse gietijzeren grillplaten en bakplaten van de merken Le Creuset en Lodge. Bakplaat nodig voor op uw Barbecue? Vandaag bestel morgen al bbq’en!


Iedere gietijzeren pan is vanuit de fabriek voorzien van een paraffinelaagje. Dit moeten we voor gebruik verwijderen. Verwarm je pan of rooster etc.


Herhaal dit tot er geen paraffine van de pan afkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts