donderdag 28 december 2017

Gardena micro drip

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Volledige Assortiment Micro Drip. Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd!


Nauwkeurige en waterbesparende druppelbesproeiing met het GARDENA Micro-Drip -System, geschikt voor iedere tuin.

Ontdek het gemak en alle voordelen. Laat GARDENA u helpen om de juiste Micro Drip System producten te kiezen. Zo verzorg, bemest en besproei je de tuin tegelijk!


Mogelijkheden voor automatisch bewateren. Hiermee verlaagt u de waterdruk tot het niveau dat voor een geleidelijke irrigatie nodig is. Je begint altijd bij een (buiten)kraan in de tuin of een kraan in jouw schuur of garage. Op deze kraan plaats je een watercomputer zodat je precies kunt instellen op welke momenten je water wilt geven.


De drukregelaar zorgt ervoor dat het systeem op de juiste druk werkt.

Er zijn Micro Drip Startsets die standaard geleverd worden met een besproeiingscomputer. Gardena Micro Drip System. Deze computers maken het mogelijk om de tuin automatisch te besproeien. Als je wel eens vergeet de planten water te geven of op vakantie gaat is dit in combinatie met het Micro drip syteem de perfecte oplossing. Weinig tijd en zin om je borders met een tuinslang te bewateren?


De druppelaars van het bewateringssysteem voorzien je planten druppel voor druppel van water zonder verspilling. De GARDENA micro-drip -systeem startset bevat alle benodigde componenten voor zorgeloze en waterbesparende irrigatie van bloempotten op balkons en terrassen. De set is uitermate geschikt voor de zorgvuldige bewatering met druppelaars van planten in pot en plantenbakken. Bestel vertrouwd en voordelig online!


Zowel geschikt voor meter balkonbakken als meter terrasplanten, struiken of moestuinen. Inhoud set: druppelbuis van meter met een diameter van mm, buishouders, afsluitdop en basisapparaat. Het GARDENA Micro-Drip -System is ideaal om uw planten te laten groeien en tegelijkertijd uw waterverbruik te verlagen. De bodem krijgt zacht en gelijkmatig water en het verdampen, doorsijpelen of wegstromen van het kostbare water wordt beperkt.


Bij deze zuinige besproeiingsmethode krijgen de wortels van elke plant precies de juiste hoeveelheid. Op zoek naar een Micro - Drip systeem van GARDENA ? Koop je Micro - Drip systeem van GARDENA online bij Alternate. New adjustable and pressure equalizing drip heads allow for accurate watering of plants requiring different amounts of water.


New: The GARDENA Micro-Drip -System fertilizes and waters in one go.

Snel en eenvoudig online online of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam het Micro Drip System kopen? Dan zit je hier helemaal goed. Wij verkopen de gehele serie van het besproeiingssysteem Micro Drip.


De belangrijkste schakel is het hoofdapparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts