maandag 15 juli 2019

Rieten lademand

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee. Opruimen wordt leuker met de rieten manden van JYSK. We hebben een groot assortiment rieten manden met genoeg keuze voor iedereen.


Gebruik de rieten manden in jouw vakkenkast of onder het bankje in de hal.

Zo kun je alle kleine rommeltjes en schoenen uit het zicht opbergen en ontstaat er rust in het huis. En het fijne is, je pakt het er snel weer bij want een lademand plaats je onder je salontafel, tv meubel of kast. De perfecte oplossing voor een gezellig en opgeruimd huis!


Toevoegen aan verlanglijstje Verwijderen van verlanglijst. Gebruik deze rieten lademand Pien voor het opbergen van al je belangrijke spullen. De mand heeft een afmeting van.


Afhankelijk van jouw opbergklus kies je voor een mand of kist.

Ben je de rondslingerende tijdschriften zat? Berg ze gemakkelijk op in een toffe lademand. Of moet het speelgoed van de kids opgeborgen worden in stijl? Ga dan voor een houten of rieten speelgoedkist met deksel. Leuk op de kast, in de keuken of waar u maar wilt.


Afmetingen(lxbxh): 27x24x11cm Wilt u een standaard of eigen tekst op de mand? Lademand Pien is een sfeervolle antiek grijze mand gemaakt van rotan. Ook te gebruiken als krantenbak. Dit product is op dit moment niet meer op voorraad. JYSK heeft een breed assortiment opbergmanden, rieten manden, draadmanden, rolbakken, opbergdozen en opbergboxen.


Berg kleding of speelgoed op in onze afsluitbare opbergboxen of rolbakken, leg je tijdschriften in een stijlvolle draadmand of gebruik een trendy rieten mand als bloempot voor je planten. Rieten manden de ideale opbergers. Een rieten mand is een ideale opberger. De rieten manden in het assortiment van Gewoonknus.


Wij hebben een uniek assortiment rieten manden. Je zult dus lange tijd plezier hebben van deze manden!

Deze manden werden al sinds de oudheid gebruikt en worden in huis ook steeds vaker tegengekomen als aandachttrekkers. Of u deze lademand nu gebruikt als krantenman fruitman opbergmand of als lade,. Deze rieten opbergmanden met leren riem zijn van de Sweet Living collectie. Online riet en rotan manden kopen, fietsman opbergman mand met deksel, uitstekende service, niet goed geld terug. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof, rieten of leren mand.


Daarnaast kun je er nog voor kiezen om een opbergmand te nemen met deksel of met handgrepen voor gebruiksgemak. Voor een praktische opberger zijn de Curver opbergmanden ideaal. Op zoek naar een mooie rieten mand?


Bekijk dan snel het assortiment van Riviera Maison.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts