woensdag 10 juli 2019

Wespen verjagen

Vind wespen verjagen als je nu zoekt. Overlast wespen in je tuin? Hoe kun je wespen bestrijden of verjagen ? Ontdek de tips tegen wespen die wij voor je op een rij gezet hebben.


Vooral de gewone en de Duitse wesp, de meest voorkomende in Nederlan komen immers ook op die zoete geur af.

Het goede nieuws is dat de meest van deze geuren ook vliegen én muggen op afstand. Ze ruimen ontelbare insecten zoals vliegen en muggen voor ons op. Maar hoe nuttig de wespen ook zijn, voor mensen zijn het soms maar hinderlijke beestjes. Wespen verjagen Wespen verjagen. Vooral buiten kunt u veel last hebben van wespen.


Daarom moet je wespen alleen bestrijden in noodgevallen, bijvoorbeeld als wespen een direct gevaar voor de leefomgeving gaan vormen. Professionele hulp nodig bij wespen verjagen ? Hopelijk kunnen we je met bovenstaande tips over wespen verjagen goed van dienst zijn.

Belangrijk is dat je altijd een wespenbestrijder inschakelt als de overlast door wespen uit de hand loopt. Je kunt ons op ieder moment van de dag bellen of mailen. Voorkom dat jij of iemand uit je gezin wordt. Toch zijn wespen in de zomer vaak erg hinderlijk. Vooral als je net even lekker wilt genieten van een hapje en een drankje op het terras.


Daarom hebben we enkele tips voor het verjagen en bestrijden van wespen verzameld: Last van wespen ? Er is onderzoek gedaan naar geuren waarbij wespen uit de buurt blijven en deze passen goed in een kruidentuin. Met een kruidentuin of potjes verse kruiden zou je wespen op afstand kunnen houden van je terras of balkon. Natuurlijk kun je één of twee wespen wel wegwapperen, maar wat als je met een heel nest te maken hebt?


Sommige mensen proberen eerst wat huis-tuin-en-keukenmiddeltjes uit, maar of deze ook echt werken is nog maar de vraag. Op die vraag geven wij graag antwoord en we leggen je ook uit hoe het wespen verjagen. Verjagen in plaats van doodmaken. Duurzaam leven betekent in alle opzichten zorgvuldig omgaan met de natuur.


Dus ook met wespen en andere insecten, het gaat immers al heel slecht met de biodiversiteit. Ze hebben allen een nuttige functie, wespen vangen bijvoorbeeld muggen dus dat geeft je weer een fijne nachtrust #128521;. Door bijvoorbeeld een nep wespennest op te hangen houdt u de wespen uit de buurt omdat zij niet bij andere nesten in de buurt willen komen.


Beter voor wesp, je tuin en jezelf.

Zelf wespen bestrijden is erg eenvoudig met wespenpoeder of een wespenspray. Tegen wespen in de tuin werken onze wespenvallen erg goed. Je kunt niet buiten zitten of die vervelende insecten zoemen alweer om je hoofd.


En als het nou bij zoemen zou blijven, maar als je niet oppast word je ook nog eens gestoken. Met de volgende tips houd je de wespen voortaan ver uit jouw buurt. Niets is minder vervelend dan het bezoek van wespen tijdens een picknick of leuke barbecue in de tuin.


Toch heeft u verschillende (natuurlijke) middelen in huis waarmee u makkelijk wespen kunt verjagen of op een afstand houden. Het ene middel zal al beter werken dan het andere. Doe wat gemalen koffie op een schaaltje. Een tweede manier van wespen verjagen is door het gebruik van koffie.


Met deze manier zul je helaas niet zelf genieten van een lekker bakkie, maar gebruik je gemalen koffie tegen de wespen. Leg wat gemalen koffie op een schoteltje en steek dit voorzichtig aan. De geur die hiermee verspreid wordt zal ervoor zorgen dat de wespen snel verdwijnen. Wil je wespen zelf bestrijden, verjagen of wil je een heel wespennest verwijderen?


Met de juiste methode is dat een fluitje van een cent. Op deze pagina lees je tips en manieren waarop jij zelf wespen kunt verjagen. Ook lees je hoe en wanneer je een wespennest moet verwijderen.


Het is daarom niet aan te raden om een zoete parfum op te doen tijdens zonnige dagen. Je trekt dan wespen aan, want ze hebben allen een uitstekend reukvermogen. Er zijn echter ook geuren waar wespen niet van houden.


Deze geuren houden wespen juist op afstand: Kruidnagel: zet een bakje. Draag geen felgekleurde kleding. Trek dus lekker dat witte jurkje uit je kast! Bedek eten en drinken zoveel mogelijk als je buiten zit. Ga maar na: een nest kan duizenden wespen herbergen!


Het vernietigen van het wespennest is dan de ene mogelijkheid om volledig van de wespen af te komen. Bij het bestrijden van een wespen nest is voorzichtigheid geboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts