dinsdag 30 juli 2019

Leuke planten voor in huis

Bekijk dan snel onze assortiment! Alle merken voor de laagste prijs. Bestel direct online op Beslist. Altijd de beste deal voor jou. Groenblijvende planten online.


Online bestellen = razendsnel in huis!

Gratis bezorging vanaf €50! Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. Planten zie onze aanbiedingen! Behalve dat planten er leuk uit zien, zijn planten in huis ook nog eens goed voor je gezondheid. Ze zuiveren namelijk de lucht in huis ! Alle planten zorgen voor meer zuurstof in huis , maar sommige zuiveren ook giftige stoffen uit de lucht.


Scroll verder voor een heleboel planten -inspiratie en ontdek welke planten de lucht van je huis zuiveren. Blogger Marij van Enter My Attic vindt het altijd leuk om op zoek te gaan naar nieuwe planten voor in huis.

Hoewel ze echt al genoeg planten heeft, vindt ze een bijzondere nieuwe plantsoort maar moeilijk te weerstaan. Het groen uit de tuin wordt binnen gehaald met natuur print behang en bladmotief dekbedovertrekken. Je kunt op veel verschillende manieren planten verwerken in huis. Door hun weelderige takken lekker te. Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet.


Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant, een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou! Meer planten in huis halen. Bloemen, planten en bomen worden geregeld geassocieerd met vervelende niesbuien en rode en betraande ogen, oftewel hooikoorts.


Heb je last van hooikoorts, dan krijg je misschien spontaan last van een niesbui. Voor de niet niezers onder ons kan meer groen in huis halen juist voor extra gezondheidsvoordelen zorgen. Veel kamerplanten komen namelijk uit tropische gebieden waar de lucht heerlijk vochtig is. In jouw huis met (vloer)verwarming is de lucht juist erg droog. Zeker in de vensterbank, achter het glas in het licht en ook nog recht bóven die verwarming.


Vooral planten met dunne bladeren kunnen daar niet goed tegen. Vetplanten en cactussen gelukkig wel! Verticaal tuinieren is dé trend van de afgelopen jaren als het gaat om tuinieren in zowel de tuin als binnen in huis.


Er zijn veel mensen die het probleem hebben van ruimte tekort.

Mensen die een kleine woonkamer, kleine keuken, kleine tuin of een klein balkon hebben. Hierdoor hebben zij ook beperkte ruimte voor het plaatsen van leuke planten. Toen ik nog echte planten in huis had gaf ik ze wel eens thee, nooit last gehad van de vliegjes.


De orchideeën hebben niet zo veel water nodig en kunstplanten kan ik simpelweg net eens vergeten water te geven. En dus ook geen last van vliegjes. Met een grote kamerplant maak je een echt statement in je woonkamer.


Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in huis. Zo’n Urban Jungle heeft dus een weelderig effect én is goed voor je gezondheid. Leuke planten in huis : Het lijkt wel alsof plantjes nu helemaal hot en in zijn! Het is niet alleen heel gezond om plantjes in huis te hebben, maar ze staan ook nog eens super leuk!


In de zomer is het belangrijk kamerplanten in huis te halen die goed tegen zonlicht en minder luchtvochtigheid kunnen. Je kunt in deze vrolijke periode het beste kiezen voor groene, duurzame planten. Deze plant is een bijzondere en ongeregelde plant die prachtig zijn bladeren spreidt.


Deze leuke plant kan ook een bloem geven als hij het naar zijn zin heeft in uw woonkamer. Daarom deel ik hierbij wat styling inspiratie en verzorgingstips. Beiden zijn onmisbaar en geven elk interieur sfeer. Als het zomer is, doen we er alles aan om ons huis lekker koel te houden.


Dit kan met een ventilator, airco, de ramen en gordijnen dichthouden, maar dus ook met planten ! Haal deze planten dus maar snel in huis voor een koelere kamer. Een kleine tuin kan ook ergens min of meer binnenshuis te vinden zijn. En ook met wat minder ruimte kun je met tropische planten zorgen dat je een hele bijzondere sfeer gaat creëren.


Hoe meer planten hoe beter! In elk interieur past er in elk geval wel één. Deze kleinere planten zijn ideaal om cadeau te geven! Maak het persoonlijk met een leuke wenskaart of een extra cadeautje.


De planten worden geleverd inclusief plantbag. Voor 20:bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts