woensdag 31 juli 2019

Tuinhuisjes kinderspeelhuisjes

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Speelhuisjes Made in Germany - Kindvriendelijk geïmpregneerd hout - Bestel snel!


Tuinhuisjes van alle merken op beslist. Wij kunnen u de producten ook geschilderd bij u aanleveren en de montage voor u.

Ideaal tuinhuisje om in een hoek te plaatsen. Dit huisje word in kant en klare wandpanelen geleverd. Houtsoort: Scandinavisch Grenen. Het huisje wordt in een donkerbruine kleur geïmpregneerd maar het is ook mogelijk om het huisje tegen meerprijs in Ralkleuren te laten leveren. Ook hoort bij de levering een houten vloer.


Deze tuinhuisjes worden met dezelfde kwaliteit gebouwd als onze exclusieve. Kinder speelhuisjes en speeltoestellen te bestellen bij Van Kooten! Onmisbaar voor een goede bevestiging van tuinhuisjes en blokhutten.

Ruim kinderspeelhuis van steigerhout limburg. Wickey heeft een groot aanbod houten kinderspeelhuisjes. Houten Speelhuisje leverbaar in alle verschillende modellen die verkrijgbaan zijn met of zonder glijbaan.


Elk speelhuis wordt gratis thuisbezorgd. Tuinkassen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Gratis levering en eigen montagedienst. Kies eenvoudig jouw tuinhuis uit onze selectie houten, metalen en pvc tuinhuizen in alle maten en uitvoeringen. Een kunststoffen tuinhuis heeft een heleboel voordelen.


Ten eerste is het materiaal licht waardoor het makkelijk in elkaar te zetten en te verplaatsen is. Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. In een handomdraai bij u geleverd. Een warme zomerdag, na een lang speelkwartier met de kinderen hoopte u op een paar uurtjes voor uzelf tijdens hun.


In en om onze kinderspeelhuisjes kun je spelen, klimmen, glijden en ontdekken. Voor kinderen zijn het echt huisjes in hun eigen formaat. Het ene huis heeft een veranda, het andere een glijbaan of zelfs een zandbak.


Onze speelhuisjes met hun unieke details brengen kinderfantasie tot leven. Houthandel Van Zundert uit Rijswijk.

Wij zijn met onze ruime 10. To get the best possible experience using our website, we recommend that you upgrade to a newer version or other web browser. Geef je kleintjes een leuke plek om rond te hangen met ons massief houten paviljoenspeelhuis! Het tuinhuisje is gemaakt van FSC-gecertificeer groen geïmpregneerd grenenhout waardoor het stabiel, duurzaam en extra sterk is. De koffie staat altijd voor u klaar!


Onze ervaren werknemers zorgen er voor dat uw wensen gerealiseerd worden. Mocht uw idee uniek zijn en nog nergens te verkrijgen? Supersterke houten speelhuisjes van TOPkwaliteit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts