maandag 22 juli 2019

Led vijververlichting onder water

Vind vijververlichting led het nu op Kensaq. Kies uit meer dan 2vijverlampen! Vijververlichting nu al vanaf €99. Bespaar tot wel via kiesproduct. Sfeervolle verlichting voor onder water.


LED vijververlichting zijn met elkaar verbonden drijvende bollen van kunststof, met led -verlichting.

Buitenlichtlampen dienen wit getinte lichten te gebruiken die het oppervlak van het water laten gloeien, of om een waterval, een gewaardeerde plant of een ander kenmerk te accentueren. Verlichting die onder water is. Grote keuze in vijververlichting. Led verlichting kopen en toepassen in uw vijver betekent ook nog eens een keer volop sfeer.


Het Led licht zal ‘s-avonds een fraai beeld van uw vijver kunnen geven. Ook voor zwemvijvers is dit soort vijver verlichting goed te gebruiken. Het is bij vijververlichting natuurlijk belangrijk dat deze waterbestendig zijn. Al onze vijververlichting kunnen goed tegen water en kunnen ook waterdicht gemonteerd worden.


Kies het soort vijververlichting Onze vijververlichting is geschikt voor boven en onder water.

De kleinere led spots zijn vooral geschikt om accenten in uw vijver te verlichten. Wilt u grotere delen in uw vijver onder of bove water verlichten, kamerfilter. Nieuw in doos ubbink aqualight led vijververlichting vaste prijs € 4- de ubbink aqualight led. Creatieve vijververlichting zorgt boven en onder water voor indrukwekkende effecten.


Geef uw vijver een betoverende glans en geniet avond na avond van het spel van de elementen. Let bij het kopen van vijverlampen op de IP-waarde. Deze moet in ieder geval boven de liggen. Bijzonder aan te bevelen is led vijververlichting met RGB en op zonne. Tegenwoordig zijn ze bijna allemaal voorzien van LED lampen.


Deze verbruiken relatief weinig stroom en hebben een lange levensduur. U vindt in deze categorie enkele spots of complete sets met of meer vijverspots. De lampen zijn namelijk IP68-geclassificeerd , wat betekent dat ze geheel waterdicht zijn en geschikt zijn voor plaatsing onder water. Koppelbare vijververlichting De vijververlichting van Heissner is koppelbaar.


Het hebben van bijvoorbeeld led buitenverlichting, kan een extra dimensie geven aan uw vijver doordat u nu ook in de avonduren kunt genieten van de vijver in uw tuin. Dankzij de duurzame LED technologie zijn deze lampen nog hartstikke energiezuinig en duurzaam ook. Dat scheelt weer in de portemonnee! Bovendien is onze vijververlichting heel gemakkelijk zelf te installeren.


En zeg nu zelf, een mooi verlichte vijver is toch de ideale sfeermaker in je tuin? En een verlichte vijver is ook wel zo veilig!

Bij Intratuin vind je diverse soorten vijververlichting , ook onderwaterverlichting speciaal voor waterornamenten. In de collectie vijververlichting treft u onder andere vijververlichting LED aan. Een led -lamp verbruikt veel minder stroom dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Door op een paar kleine en subtiele manieren gebruik te maken van vijververlichting is het al mogelijk een wereld van verschil te creëren in en rondom uw vijver.


Neem bijvoorbeeld vijververlichting van Oase.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts