maandag 8 juli 2019

Wietplanten kweken

De uitleg over beide manieren van wiet kweken vind je onder Kweek info. Buiten is eenvoudiger dan binnen, maar buiten kan alleen als de temperatuur geschikt is voor de plant. Binnen moet je een hokje maken waar je wietplanten in staan. Er moet toevoer zijn van verse lucht en de geur van de wiet tijdens het kweken moet gefilterd en afgezogen worden.


Wietplanten kweken

Je eigen wiet kweken heeft vele voordelen. Door zelf wietplanten te kweken hoef je niet eerst naar een coffeeshop om wiet te kopen als je een joint wilt roken. De kwaliteit van de wiet heb je bij eigen kweek zelf in de hand en je bent er zo zeker van dat er geen voor je gezondheid schadelijke pesticides in zitten.


Vijf wietplanten kweken mag. Voor iedereen die denkt dat het zelf kweken van cannabis ongeoorloofd is: Het mag wel. Gedogen betekent toestaan. Binnen wiet kweken Hoe moet ik wiet binnen kweken.


Wietplanten kweken

Waar heb ik altijd mee te maken als ik binnen wiet kweek? Wietplanten doen het ook goed in huis voor een raam. In Nederland mag je vijf wietplanten thuis zelf kweken.


Thuiskweek is onderdeel van het gedoogbeleid. Kies een goede plaats voor je wietplanten. Je zult voor je binnen wietplanten een mooi plekje moeten reserveren.


Dat betekent echter niet dat je het recht hebt om planten te mogen bezitten. Zo kan de politie bijvoorbeeld door klachten van buren besluiten om de planten in beslag te nemen. Er zal dan in de meeste gevallen echter geen vervolging.


Bladproblemen bij wietplanten. Bij het kweken van wiet kun je te maken krijgen met diverse bladproblemen, zoals gele bladeren aan je wietplant. Zo kunnen deze onder andere ontstaan door de voeding, insecten, schimmels of door factoren in de kweekruimte. Wil je alles over wiet weten? Medicinale cannabis kweken – wietplanten water geven doe je zo Bovendien hebben we tussendoor een handige buitenkweekkalender gedeeld.


Daarin staat grofweg de planning voor de kweekcyclus. Dan weet je precies wat je wanneer moet doen om de zomer optimaal te benutten. Je kunt natuurlijk ook binnen wiet kweken. Het grote voordeel is dat je vaak geen stankoverlast veroorzaakt voor de buren en dus minder aandacht trekt.


Je moet goed aan de onderkant van de bladeren kijken om er vroeg bij te zijn. Op en onder de bladeren kijken is trouwens de beste remedie om ziektes, schimmels of andere nare problemen bij je wietplanten te voorkomen. Wat het oog niet ziet, wat het hart niet deert”, een spreekwoord dat niet tot zijn recht komt bij wietplanten kweken. Het oogsten van wietplanten is tijdrovend maar simpel, globaal knipt men de grote bladeren af en worden de. Wietplanten kunnen hierdoor te slap groeien, waardoor ze omvallen en helaas niet meer te redden zijn.


Heb je de verlichting echter te dicht op je wietplanten dan zullen ze juist weer verbranden. Controleer daarom zeker in het begin meerdere malen per dag hoe je wietplantjes erbij staan. Voor kweken met HPS verlichting is er een eenvoudige. Hoeveel wietplanten mag ik hebben? Je mag geen enkele hennepplant hebben of kweken.


De politie neemt hennepplanten altijd mee. BINNEN WIET KWEKEN Voor dat je wiet gaat kweken moet je allereerst beslissing nemen of je binnen of buiten gaat kweken. Als je wiet gaat verbouwen in huis zijn er voor en nadelen.


De voordelen zijn dat wiet heel schoon is en vrij van parasiet, ziektekiemen of schimmelsporen. Kweken begint voor de meeste kwekers vaak in aarde en hier verfijnen ze zich dan vaak in door te zoeken naar de juiste aarde en juiste voeding in combinatie met de aarde die ze gebruiken. Kweken in aarde is een mooie opstap, maar wist je eigenlijk dat er een systeem is waar wietplanten nog beter in presteren? Tijdens je dagelijkse inspecteer sessie kom je erachter dat de bladeren van je wietplanten gele puntjes hebben. Wat doe je verkeerd en wat moet je doen?


In ieder geval snel handelen, want je weet nooit wat gele bladeren voor gevolgen kunnen hebben voor je wietplant. Wij gaan je een handje helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts