donderdag 11 juli 2019

Lokaas voor rattenval

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Groot assortiment rattenvallen en klemmen om effectief ratten te vangen. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Topkwaliteit Vis Lokvoer bestellen.


Niet goe geld terug binnen dagen.

Vandaag voor 20:besteld morgen in huis! Bestrijd Eenvoudig zelf Ratten. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Zorg bij de bestrijding van bruine ratten voor eerste kwaliteit lokaas. Gepelde haver wordt doorgaans door bruine ratten goed opgenomen. Weliswaar hebben bruine ratten voorkeur voor verschillende soorten voedsel in verschillende levensfasen of seizoenen, in de praktijk is het niet noodzakelijk om te variëren met lokaas voor rattenbestrijding.

Welk lokaas voor rattenval ? Die is momenteel nog wat trager op dat vlak. Iggy is heel gespitst op die stal, ze heeft er daar al een stuk of doodgebeten. Voor welke soort rattenval je ook kiest het blijft altijd een keuze waar jij het liefst mee werkt. Heb je een rattenval voor professioneel gebruik nodig dan is de GoodNature automatische val voor buiten een ideale oplossing.


Er zijn verschillende manieren voor het maken van een rattenval. Dit kan voor komen als je er teveel lokaas op doet, en als je lokaas er niet goed op aanbrengt. Effectief ratten vangen vraagt geduld en een doordachte werkwijze. Zelf doe in aan de voorkant van een rattenklem lokaas in het aanwezige rondje en wat aan de achterkant van de rattenklem. Muizen zijn heel productief : de kleine knaagdiertjes zijn een ware pest eens ze beginnen knabbelen aan alles wat ze tegenkomen.


Hun menu is heel uitgebrei gaande. Deze unieke en efficiënte rattenval doodt de ratten door middel van een elektrische schok. Plaats C-batterijen in het apparaat (niet bijgesloten) Plaats lokaas (bijvoorbeeld pindakaas) aan de achterzijde in de val en zet de schakelaar aan.


Deze rattenval kunt u overal zetten, als de rat er op loopt springt het dicht en dood hij de rat. Als lokaas kunt u kaas of spek gebruiken. Ratten zijn zeer behoedzaam bij alles wat nieuw is.

Plaats daarom de val met lokaas de eerste nachten zonder deze te spannen. Vanaf de vierde nacht de val spannen, en de kans dat u de rat vangt is zeer groot. In deze rattenval kun je zelfs tot ratten vangen. Nadat je de batterijen in het apparaat hebt gezet, zet je lokaas , zoals bijvoorbeeld pindakaas aan de achterzijde in de val.


Vervolgens zet je de schakelaar aan. De traditionele rattenval is een goedkope oplossing voor het bestrijden van ratten. Je hoeft natuurlijk wel lokaas in de kooi te plaatsen om de beestjes te lokken.


Dit type rattenval is geschikt voor personen die de dieren niet willen doden. Je moet lokaas aan de binnenkant van de val plaatsen om de ratten te lokken. Je loopt hierdoor niet langer een risico om met je vingers tussen de val te zitten. De gevangen ratten kunnen ook verwijderd worden zonder dat je hen moet aanraken waardoor deze val makkelijk herbruikbaar is. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Controleer je e-mail adres. Bsi de beste rattenval st. Met deze grote kunststof rattenklem wordt het bestrijden van ratten eenvoudig.


De rattenval wordt kant en klaar geleverd en is zeer eenvoudig op te zetten. Doe het hendeltje bij de deuropening naar boven en steek de voorste pin erdoor. Trek met de hendel het deurtje open en houdt deze met uw vinger aan de hendel de kooi open.


Plaats wat lokaas aan het haakje binnenin de kooi. Van deze onhygiënische beestjes wil je natuurlijk zo snel mogelijk af! Ze kunnen namelijk salmonella, E. TBC overbrengen en dragen ook vlooien, mijten en teken bij zich.


Deze traditionele rattenval is een goede en goedkope oplossing tegen een rattenprobleem. Het is met een val niet nodig om gif te leggen, een beetje lokaas is voldoende. Schakel het toestel aan (ON) en het groene ledlichtje zal maal oplichten. Het toestel is ingeschakeld en wanneer er een rat of muis in zit zal het rode lichtje blijven branden. Wij bieden diverse soorten rattenklemmen aan voor elk budget en situatie.


Deze hebben wij altijd op voorraad zodat u snel uw probleem kunt aanpakken! Met de KB Rattenval vang je op een eenvoudige manier de ratten in je huis. Je legt iets heerlijk zoets neer als lokaas en je bent snel van je rattenprobleem af.


Lees meer over de KB Rattenval en ontdek tips om ratten effectief te bestrijden. Rattenvallen zijn gemaakt voor het vangen van ratten, ze zijn er in vele soorten zoals rattenklemmen, rattenfuiken, rattenvangkooien, voor ieder situatie heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts